آدرس پست الکترونيک [email protected]









چهارشنبه، 19 بهمن ماه 1390 برابر با 2012 Wednesday 08 February

سيخ، ميخ و آدامس بلای صندوق‌های صدقات

روزنامه خراسان: با وجود اين که کميته امداد تغييراتي را در شکل فيزيکي صندوق‌هاي صدقات ايجاد کرده است، اما اين تغييرات مانع از دستبرد سارقان و معتادان به صندوق‌هاي صدقات نشده است هم چنان سيخ، ميخ و حتي آدامس بلاي پول ريخته شده در اين صندوق‌هاست. طي سال‌هاي گذشته کميته امداد تلاش کرده است با استفاده از ظرفيت‌هاي موجود، بيشترين کمک‌ها را به خانواده‌هاي نيازمند و محروم داشته باشد. در همين راستا طرح‌هاي مختلفي را در کشور اجرا کرده است.اجراي طرح‌هاي مختلف هم چون طرح اکرام، جمع آوري جهيزيه، طرح امداد محله و طرح احسان حسيني هم نتوانسته است جاي کمک‌هاي مردمي را در بخش صدقات بگيرد. کمک‌ها در اين بخش هم چنان در رتبه‌هاي اول قرار دارد.بر اساس آمار ارائه شده از سوي مسئولان کميته امداد، در حال حاضر ماهيانه 15 ميليارد تومان کمک‌هاي مردمي در بخش صدقه جمع آوري مي‌شود که بايد در حفظ و حراست آن در مقابل دستبرد دزدان کوشيد.در سال‌هاي اخير" ايمن نبودن صندوق‌هاي صدقات" يکي از نگراني‌ها بوده است. به طوري که طي سال گذشته مجموعه کميته امداد تلاش کرد تا تغييراتي را در شکل فيزيکي اين صندوق‌ها ايجاد کند.اما با وجود تغييرات ايجاد شده در صندوق‌هاي صدقات، هم چنان پول‌هاي جمع آوري شده در اين صندوق‌ها با شگردهاي خاصي توسط سارقان و معتادان سرقت مي‌شود.دسترسي معتادان و سارقان به پول‌هاي جمع آوري شده در صندوق‌هاي صدقات، مجموعه کميته امداد را بر آن داشت تا راهکارهاي مناسب‌تري را در اين بخش برگزيند.طرح "صندوق‌هاي صدقات ديجيتالي" يکي از برنامه‌هاي مجموعه کميته امداد بود. به طوري که قرار است طي سال‌هاي آتي اين صندوق‌هاي جايگزين صندوق‌هاي صدقات سنتي شوند.

تاپايان سال تمامي صندوق‌هاي صدقات ايمن مي‌شوند
سعيد ستاري، معاون مشارکت‌هاي مردمي کميته امداد در گفت‌وگويي با فارس اظهار داشته: در حال حاضر ماهيانه ۱۵ ميليارد تومان در بخش صدقات جمع‌آوري مي‌شود و استان‌هاي تهران، فارس، آذربايجان شرقي، خراسان رضوي و اصفهان از جمله استان‌هايي هستند که در بخش صدقات، بيشترين کمک را دارند.معاون مشارکت‌هاي مردمي کميته امداد ادامه داد: کمک‌هاي جمع‌آوري شده در بخش صدقات به صورت کاملا تفکيک شده و بر اساس برنامه ريزي انجام شده، در اختيار خانواده‌هاي نيازمند قرار مي‌گيرد.وي در پاسخ به اين پرسش که مجموعه امداد در خصوص ايمن سازي صندوق‌هاي صدقات چه برنامه ريزي کرده است، گفت: تا پايان سال تمامي صندوق‌هاي صدقات کشور با استفاده از نسل جديد صندوق‌ها ايمن خواهند شد. ستاري افزود: بيش از 7 ميليون و 500 هزار صندوق صدقات در سراسر کشور وجود دارد که تنها200 هزار عدد آن صندوق بزرگ معابر است. مابقي درمنازل، محل کسب خيران و مشترکان، مدارس و مجتمع‌هاي مسکوني و اداري نصب شده است.

در روز روشن صندوق‌ها را خالي مي‌کنند
محمد يکي از شهروندان تهراني با اشاره به اين که کساني که صندوق‌هاي صدقات را خالي مي‌کنند، ترسي ندارند، گفت: معتادان در روز روشن هم به صندوق‌هاي صدقات دستبرد مي‌زنند و نهادي هم در اين باره اقدامي را انجام نمي‌دهد.وي اضافه کرد: متأسفانه در اکثر مناطق تهران صندوق‌هاي صدقات توسط معتادان و سارقان مورد دستبرد قرار مي ‌گيرد.وي با اشاره به اين که هنوز تغييراتي در زمينه ايمن سازي صندوق‌هاي صدقات صورت نگرفته است، گفت: از ابتداي سال جاري مجموعه امداد وعده داد تغييراتي در شکل صندوق‌ها ايجاد ‌کند، اما هنوز اتفاقي نيفتاده است.شهروند ديگري نيز با بيان اين که بايد به شدت با افرادي که کمک‌هاي جمع آوري شده فقرا را مي‌بلعند، برخورد شود، گفت: در اين خصوص کميته امداد و نيروي انتظامي بايد همکاري کنند و مناطقي را که صندوق‌هاي صدقات به سرقت مي‌روند شناسايي و سپس با سارقان برخورد کنند.وي اضافه کرد: زماني که به معتادان و سارقان اعتراض مي‌کنيم که چرا صدقه محرومان را به سرقت مي‌بريد، مي‌گويند:سهمي از اين پول براي ماست و ما نيز در اين پول سهمي داريم.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved