دوشنبه، 6 اسفند ماه 1403 = 24-02 2025

شاهزاده رضا پهلوی: ایران در آستانهٔ انقلابی همچون انقلاب ۵۷ است

شاهزاده رضا پهلوی پیش‌بینی کرد که ایران «در آستانهٔ انقلابی مانند انقلاب سال ۱۳۵۷ است» و برای هموار کردن راه این «انقلاب» خواستار کمک کشورهای غربی شد. اودر مصاحبه تازهٔ خود با روزنامه بریتانیایی «تلگراف» می‌گوید که «دریچه‌ای حیاتی باز شده که ممکن است فقط چند ماه باز بماند» و به همین دلیل «اکنون وقت عمل است».

به گفتهٔ او، جمهوری اسلامی در داخل از نظر اقتصادی تحت فشار است و در خارج بخش چشمگیری از نیروی نیابتی خود را از دست داده و «به‌سرعت دارد اقتدار خود را حتی در میان حامیان همیشگی‌اش از دست می‌دهد».

شاهزاده رضا پهلوی افزود: «این رژیم در آسیب‌پذیرترین و ضعیف‌ترین وضعیت خود قرار دارد، درحالی‌که ملت ما هرگز تا این حد برای تغییر آماده نبوده است».

شاهزاده رضا پهلوی در مصاحبه با روزنامهٔ «تلگراف»، ضمن حمایت از سیاست «فشار حداکثری»‌ دولت دونالد ترامپ تأکید کرده که این سیاست باید با «حمایت حداکثری» از صدای مخالفان در داخل کشور و تشویق حامیان کنونی جمهوری اسلامی به پیوستن به مخالفان همراه شود.

او همچنین استدلال کرده که «ایران سرنوشتی مشابه عراق و لیبی نخواهد داشت، زیرا یک انقلاب مسالمت‌آمیز بخش‌هایی از حکومت فعلی را نیز با خود همراه خواهد کرد. علاوه بر این، ایران دچار پدیده‌ای مانند طالبان نخواهد شد، چراکه مردم کشور حکومت دینی را تجربه کرده‌اند و از آن بیزارند».

شاهزاده رضا پهلوی در ادامه می‌گوید: «تفاوت این بار با گذشته در این است که ما فقط نمی‌گوییم این رژیم باید برود– زیرا همه، حتی اصلاح‌طلبان سابق که اکنون به ما پیوسته‌اند، می‌دانند که این رژیم باید برود– بلکه یک مسیر روشن و مشخص برای جایگزینی آن ارائه داده‌ایم. این بار مردم مجبور نیستند حدس بزنند؛ آن‌ها خواهند دانست که چه چیزی پیشنهاد شده است».

به گزارش رادیو فردا، او در این مصاحبه نیز همچون گذشته بر «بازگشت سلطنت» تأکید نکرده و فقط خواستار تشکیل حکومتی سکولار و دموکراتیک شده است.

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست