خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران به نقل از یک عضو تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی نوشته که مقرر شد مذاکرات طی روزهای آینده ادامه داشته باشد چون فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بوده است. عراقچی هم پس از پایان دور دوم مذاکرات با آمریکا گفته: دلیلی برای خوشبینی یا بدبینی زیاد وجود ندارد.
این در حالیست که برخی گزارشها نشان می دهد برچیدن زیرساختها و توانمندیهای هستهای جمهوری اسلامی موضوع اصلی گفتوگوها بوده است. وبگاه خبری اکسیوس نوشته مقامهای آمریکایی اعلام کردهاند که هدف آنها دستیابی به توافقی است که شامل حذف کامل برنامه غنیسازی اورانیوم در ایران باشد.
خبرنگار اکسیوس در شبکه ایکس به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که همزمان با مذاکرات رم، وزیر امور استراتژیک اسرائیل در آنجا حضور دارد و ممکن است بخواهد پس از گفتوگوها، آخرین تحولات را از ویتکاف دریافت کند.
در همین رابطه مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی که به رم رفته در گفتوگویی با بیان این که مذاکرات تهران-واشنگتن فرصت جدیدی برای رسیدگی به برنامه هستهای رژیم ایران ایجاد کرده است، پس از مذاکرات امروز گفت که این مسیر آسانی نخواهد بود
لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال هم در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: رژیم ایران به دنبال تضمینهایی تقریبا غیرممکن از آمریکا برای عدم خروج از توافق هستهای است.
شکافهای بزرگ در اطلاعات تلاش برای توافق سریع را تهدید میکند
وال استریت ژورنال امروز در مطلبی بهقلم لارنس نورمن درباره مذاکرات رم نوشت: شکافهای بزرگ در اطلاعات درباره برنامه هستهای رژیم ایران، تلاش برای توافق سریع را تهدید میکند.
ترامپ از رژیم ایران خواسته است تا برای دستیابی به توافق جدید «سریع» عمل کند. اما برای موفقیت هر توافقی، تهران باید دقیقاً توضیح دهد که چه سختافزارهای هسته ای را تولید و ذخیره کرده است.
شکافهای حیاتی تعیینکننده و جدی در درک جهانی از موجودی هستهای رژیم ایران وجود دارد. تهران در سالهای اخیر نظارت آژانس بینالمللی انرژی اتمی سازمان ملل بر فعالیتهای اتمی خود را محدود کرده است که یکی از الزامات کلیدی توافق ۲۰۱۵ بود و تحقیقات آژانس درباره مواد حساس اعلامنشده یافتشده در این کشور را متوقف کرده است.
در مقاطعی، رژیم ایران دوربین های نظارتی بر بخشهای کلیدی زیرساخت هستهای خود را حذف کرده و عملا بازرسان را از این سایتها منع کرده است.
در نتیجه، آژانس بینالمللی انرژی اتمی از سپتامبر ۲۰۲۳ اعلام کرده که دیگر اطلاعات کاملاً بهروز درباره طیف وسیعی از فعالیتهای هستهای رژیم ایران ندارد و نمیتواند ادعای تهران مبنی بر صلحآمیز بودن برنامهاش را تأیید کند.
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، گفته است که خط قرمز دولت ترامپ جلوگیری از توانایی رژیم ایران برای تولید سلاح هستهای است. مقامات اطلاعاتی آمریکا ماه گذشته اعلام کردند که معتقدند رژیم ایران تصمیمی برای ساخت بمب اتمی نگرفته است، اما کارشناسان می گویند تهران تنها چند ماه برای ساخت بمب نیاز دارد.
Negotiations between Iran and the U.S. are set to continue, as reported by Tasnim News Agency, despite a temporary suspension by Iran's negotiator, Araqchi, over non-nuclear issues raised by the U.S. Al Jazeera noted this suspension, while Iranian media denied it, claiming positive progress. The Wall Street Journal highlighted significant gaps in understanding Iran's nuclear program, threatening swift agreement efforts. Iran has limited IAEA oversight, hindering transparency. U.S. officials stress preventing Iran from developing nuclear weapons, with experts warning Tehran could build a bomb in just months.
دورود! متاسفم برای ایران عزیز که یکی از منفورترین و بی ادبترین سرسپرده رژیم شخصی وحشی بنام (کاظم غریب آبادی) که چندین مرتبه به بانوان ایرانی بی احترامی کرده همراه یک بیسواد دیگری بنام عراقی زاده منافع ایرانیها را به باد داده و ولکن هم نیستند٠ به امید آزادی ایران و ایرانیها از دست این وطن فروشها ٠