به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 1 بهمن ماه 1390 برابر با 2012 Saturday 21 January

نظرسنجی‌های جهت‌دار صدا و سيما

به گزارش بی باک به نقل از بولتن، روند برنامه‌هاي رسانه‌ي مثلا ملي تا بدان حد سخيف و نازل شده كه حتي داد مسئولين تراز اول اين سازمان عريض و طويل را هم در آورده است.

به گزارش بولتن نيوز، چند روز پيش خبري منتشر شد مبني بر دستور آقاي دارابي براي توقف سريال‌هاي «شيدايي» و «تا ثريا». اين موضوع باعث شد كه ديشب هر دوي اين سريال‌ها علي‌رغم باقي بودن قسمت‌هاي زيادي از آنها، با سر و هم كردن بي سر و ته داستان به هم، اين دو سريال را خاتمه دهند و بيش از اين موجبات آبروريزي و زير سؤال رفتن مسئولين صدا و سيما را فراهم نكنند.

از طرف ديگر ديشب آخرين قسمت برنامه‌ي سطح پايين «در جمع ما» هم بود. برنامه‌اي كه هم رفتار غير ديني مجري زن برنامه -كه اگر چه چادري نيم‌بند بر سر داشت اما به عقيده‌ي شمار زيادي از كارشناسان، عاري از هرگونه رفتار و گفتار ديني بود- باعث اعتراض مردم و مسئولين قرار گرفت و هم محتواي بعضي از قسمت‌هاي اين برنامه كه در تعارض با فرهنگ اصيل ملي و اسلامي ايرانيان بود.

اما ديشب اين برنامه‌ها در حالي كار خود را در تلويزيون تمام كردند كه مسئولين رسانه‌ي ملي براي كاهش بار اعتراضات، دست به ساخت و پخش نظرسنجي‌هاي جهت‌دار براي انحراف افكار عمومي زدند. براي مثال بعد از تمام شدن سريال تا ثريا، بلافاصله گزارشي پخش شد كه در آن مجري صدا و سيما از مردم درباره‌ي اين سريال سؤال مي‌كند. جالب آنكه هيچ كدام از مصاحبه‌شوندگان نيز از اين سريال انتقاد نكرد و همه گفتند سريال بسيار آموزنده‌اي بود!

برنامه‌ي در جمع ما نيز در يك حركت كاملا فرمايشي و جهت‌دار، دست به نظرسنجي پيامكي زد و از مخاطبين اين سؤال جهت‌دار را پرسيد كه «آيا برنامه‌ي در جمع ما را دوست داشتيد؟» جواب هم دو گزينه بيشتر نبود: 1- بلي، 2-خير! در پايان مجري برنامه كه انگار كلي ذوق‌زده از پاسخ مخاطبين بود با رضايت كامل گفت: «نتيجه همون چيزي شد كه من مي‌خواستم!» 82درصد اذعان كرده بودند كه اين برنامه را دوست داشتند.

اگر چه مي‌شد حدس زد اين سؤال جهت‌دار و بسته چه نتيجه‌اي در بر خواهد داشت –چنان‌كه مجري برنامه نيز حدس زده بود- چرا كه خب اگر شخصي از اين برنامه خوشش نيايد به‌طور طبيعي در آن ساعت از شب اصلا به تماشاي آن مشغول نمي‌شود اما حتي اگر اين نظرسنجي با 100درصد رضايت مخاطبين نيز تمام مي‌شد باز هم دليل بر خوب و مفيد بودن محتواي اين برنامه و سريال‌هاي ياد شده نبود. كه رسانه‌ي ملي وسيله‌اي براي اينترتينمنت و سرگرمي مخاطبين نيست.

به مسئولين صدا و سيما نيز پيشنهاد مي‌كنيم اگر واقعا تا بدين حد به برنامه‌هاي خوب اطمينان دارند در جمع‌هاي كارشناسي و مخصوصا برنامه‌هاي دانشجويي خارج از صدا و سيما نيز حضور يابند تا اثبات شود چند مرده حلاج‌اند. اگر مرد هستند بسم‌الله...




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved