ایلنا: نماینده بویراحمد و دنا در مجلس نهم از تعطیلی کارخانه آرد و گلوگز و نیمه فعال بودن کارخانه قند یاسوج در مرکز کهگیلویه و بویراحمد اظهارنگرانی کرد.
غلام محمد زارعی در این زمینه به ایلنا گفت: جهت رفع مشکلات این واحدهای تولیدی تاکنون دو نشست با مسوولان مرتبط در وازرتخانه صنعت، معدن و تجارت برگزار کردهایم.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس با بیان اینکه جایگاه صنعت و معدن در استان کهگیلویه و بویراحمد قابل قبول نیست، تاکید کرد: با توجه به استعدادها و پتانسیلهای بالقوه و بالفعل در بخش صنعت و معدن نمیبایست این استان جایگاه نازل کنونی را داشته باشد.
زارعي افزود: ما از وضعیت کنونی صنعت و معدن در این استان بویژه در حوزه بویراحمد و دنا راضی نیستیم و یقین بدانید که برای ارتقای آن از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
او نبود سرمایه گذار بخش خصوصی را مهمترین مانع رونق بخش صنعت و معدن عنوان و اظهارداشت: ضعفهای مدیریتی نیز از دیگر عوامل نامناسب بودن جایگاه صنعت و معدن کهگیلویه و بویراحمد در کشور است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری امور به بخش خصوصی تاکنون در کهگیلویه و بویراحمد نتوانسته موفق شود زیرا که شرایط رقابت و یا سرمایه گذاری مانند استانهای بزرگ کشور در این استان فراهم نشده است.
زارعی، از انجام اقدامات مناسب در چند ماهه اخیر جهت ارتقای صنعت و معدن کهگیلویه و بویراحمد خبرداد و بیان داشت: برغم اینکه مصوبات خوبی در سفرهای استانی ریاست جمهوری بویژه سفر چهارم به این استان در بخش صنعت و معدن مصوب شده اما بدلیل نبود سرمایه گذاران بخش خصوصی این پروژهها نیز با مشکلاتی روبرو شدهاند.
وی گفت: جز یکی دو پروژه که یکی از آنها کارخانه «فرآوری بلوط وکیلی» است سایر پروژهها باید تعیین تکلیف شوند.
نماینده بویراحمد و دنا در مجلس نهم شورای اسلامی از نشستهای مستمر خود با مسوولان وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت خبرداد و خاطرنشان کرد: از وزیر و معاونین ایشان خواستهایم برای تعیین تکلیف پروژههای سفر ریاست جمهوری یا به کهگیلویه و بویراحمد سفرهایی داشته باشند و یا با نمایندگان استانی نشستهای مستمری در تهران داشته باشند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نهم شورای اسلامی افزود: سهم ما در صنعت کشور سهم بسیار ناچیزی است و ظرفیتهای اسمی موجود نیز بسیار ناکافی است.