به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 29 خرداد ماه 1391 برابر با 2012 Monday 18 June

ابراز ناامیدی روسیه از مذاکرات هسته ای مسکو

به گزارش رادیو آلمان، دور دوم مذاکرات هسته ‌ای میان رژیم تهران و نمایندگان شش قدرت بزرگ جهان عصر امروز در مسکو پایان یافت.

خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی (ایرنا) ضمن اعلام این خبر نوشته است: «تا کنون هیچ خبر رسمی در خصوص نتایج دور نخست از سوی تیم‌های مذاکره‌کننده به رسانه‌های جمعی اعلام نشده است.»

اما سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه پس از پایان دور دوم به گزارشگران گفت: «مشکل بتوان مواضع دو طرف را به هم نزدیک کرد.»

خبرگزاری مهر نیز با بیان اینکه "طرف غربی همچنان بر توقف غنی‌سازی ۲۰ درصدی تأکید دارد" نوشت، این مذاکرات "مثبت ارزیابی نمی‌شود."


نیویورک تایمز: انتخابی حساس برای رژیم

روزنامه نيويورک تايمز در مطلبی در مورد مذاکرات هسته ای مسکو با عنوان "رژيم تهران در برابر یک انتخاب حساس"، نوشت، بعيد است قدرتهای جهانی تاخیر در به اجرا گذاشتن تحريمها را بپذيرند. اوباما نيز بعيد است حق غنی سازی اورانيوم را برای رژيم تهران به رسميت بشناسد. چرا که در سال انتخابات، دادن اين امتياز، اوباما را در مقابل رقيب جمهوريخواه او ميت رامنی آسيب پذير می کند. رقيبی که خواستار اتخاذ موضع سرسختانه عليه رژيم تهران است.

این روزنامه نوشت، مقامات دولت آمريکا گفتند در گفتگوهای اتمی، هرگز اين حق را که رژيم تهران غنی سازی کند، به رسميت نشناخته اند.

این منبع افزود، انتظار می رود کشورهای اصلی در مذاکرات مسکو خواسته های خود را که توقف غنی سازی اورانیوم، خارج کردن اورانيوم غنی شده از ايران و تعطيلی تاسيسات اتمی فردو است، تکرار و تجديد کنند.

نيويورک تايمز نوشت، در کمتر از دو هفته تحريم های فلج کننده آمريکا و اتحاديه اروپا عليه رژيم تهران به اجرا درخواهند آمد، آيا اين تحريمها که درآمد حاصل از نفت آن را خفه می کند، اين رژيم را به دست برداشتن از جاه طلبيهای اتمی ترغيب خواهد کرد. رژيم تهران بين برنامه اتمی و اقتصادش يکی را بايد انتخاب کند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved