به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 10 اسفند ماه 1390 برابر با 2012 Wednesday 29 February

انتخابات؛ حضور گروه‌های احتیاط در مکان‌های تنش‌زا

ایسنا: فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به حضور گروه‌های احتیاط در روز انتخابات گفت: این افراد در مکان‌هایی که احتمال و سابقه تنش وجود دارد، مستقر خواهند شد.

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در حاشیه اولین نشست مجمع نمایندگان اعضای کانون بازنشستگان ناجا در مورد تخلفات انتخاباتی، گفت: خوشبختانه انتخابات مجلس نهم نسبت به ادوار گذشته روند خوب و آرامی داشته است.

وی با بیان اینکه البته این بدین‌معنا نیست که مشکلی در روند تبلیغات به وجود نیامده است، گفت: در انتخابات مجلس حساسیت در شهرهای کوچک بیشتر است و گاهی نیز برخوردهایی در حد سنگ پراکنی به ماشین نماینده دیده شده است، اما جرح و آسیبی به فردی نرسیده و درگیری در مراحل اولیه با مذاکره یا حضور ماموران کنترل شده است.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه میزان تخلفات در این دوره نسبت به گذشته خفیف‌تر است، ابراز امیدواری کرد که چند روز باقیمانده تا انتخابات مجلس نهم نیز به خوبی و آرامی طی شود.

فرمانده ناجا در مورد تمهیدات پلیس در روز انتخابات با بیان اینکه نیروی انتظامی دو گروه برای روز انتخابات در نظر گرفته است، گفت: در گروه اول ماموران حفاظت از صندوق‌ها و مراکز تجمیع آرا را برعهده دارند و گروه‌های دوم که به عنوان گروه‌های احتیاط نامگذاری شده‌اند وظیفه پشتیبانی را برعهده دارند.

وی با بیان اینکه در گذشته دیده می‌شد که در برخی شهرستان‌ها تنشی ایجاد شده و تا رسیدن نیروی‌انتظامی خساراتی وارد می‌شد، گفت: امسال پیش‌بینی کردیم که با وجود واحدهای احتیاط که متشکل از نیروی انتظامی و سازمان‌های دیگر است، این مساله برطرف شود.

احمدی‌مقدم افزود: گروه‌های احتیاط در مکان‌هایی که احتمال تنش یا سابقه تنش داشته و بر اساس برآورد‌ها مشخص شده است که زمینه‌های درگیری در آن وجود دارد اعزام شده‌اند و در حال حاضر این واحد‌ها در کشور گسترده شده‌اند.

به گفته وی، نیروی انتظامی آمادگی کاملی را برای برپایی انتخابات امن و ادامه شرایط امن انتخابات دارد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved