روز سهشنبه تهران شاهد حرکت اعتراضی دیگری از جانب بازاریان و بهویژه کسبه مواد غذایی بود که بهخاطر بالا رفتن قیمت ارز، گرانی و مالیات های ظالمانه مغازههای خود را بستند. اعتراض دیگر اقشار ستمدیده بهویژه بازنشستگان نیز پیوسته ادامه دارد.
معترضان به جان آمده در تظاهرات خود با شعار «دشمن ما همین جاست» تکرار و تأکید کردند که مشکل اصلی، مافیای حکومتی غارتگری است که در تمامی زمینهها با مکیدن خون مردم فربه میشود و حتی جان و سلامتی مردم را به گروگان گرفتهاند.
این فریاد اعتراض مردم اراک است که در تظاهرات خود بنر بزرگی را بالا بردند که روی آن نوشته شده بود: از مرکز صنعت تبدیل شدیم به مرکز سرطان...
روزنامه داخلی آرمان در باره افزایش قیمت دارو نوشته: هزینه برخی از نسخهها به بیش از ۵۰۰ میلیون تومان آن هم برای خرید یک نوع دارو میرسد که این به نوبه خود بهمعنای بیاهمیت بودن جان مردم و بیتوجهی به وضعیت درمان آنهاست.
البته این فقط شمهای از عملکرد مافیای دارو است که جان و سلامت مردم را به گروگان گرفته است.
روزنامه "پیام ما" نیز درباره مافیای حکومتی دارو مینویسد: این مافیا با تسلط بر زنجیره تأمین، از تخصیص ارز دولتی و امتیازات ویژه بهرهمند شده و با انحصار در تولید و توزیع، قیمت داروها را بهشکل غیرمنطقی افزایش داده است. بخش قابل توجهی از داروها بهجای توزیع شفاف در داروخانهها، به بازار سیاه سرازیر میشود و با قیمت هایی سرسامآور به بیماران عرضه میشود. این انحصار و رانت اقتصادی بههمراه ضعف نظارتی، امکان بروز تخلفات گستردهیی را فراهم کرده است.
بازی مافیای دارو با جان و سلامت مردم آنقدر رسوا و وقاحتبار است که رسانه حکومتی تسنیم وابسته به سپاه بهنقل از یک فروشندهٔ دارو نوشته: اگر بخواهم صادقانه بگویم، عنوان نایاب بودن دارو غلط است. باید بگوییم دارو هست اما مافیای دارو برای آنکه سود بیشتری داشته باشد، آن را در اختیار داروخانهها قرار نمیدهد، بلکه از طریق دلالان و سکوهای آنلاین، اقلام دارویی را عرضه میکند تا بتواند به هر قیمتی که میخواهد آن را به دست بیماران مستأصل برساند...
واضح است که «به هر قیمتی» یعنی به قیمت مکیدن آخرین قطرهٔ خون بیماران! یعنی هر چه بیمار نیازمندتر و بیماری سختتر باشد مافیای دارو قیمت را بالا و بالاتر میبرد.
در ادامهٔ گزارش بالا آمده است: فردی را میشناسم که سرطان روده دارد، همه زندگیاش را حراج کرده تا بتواند خودش را نجات دهد. داروخانههای آشنا همان اول آب پاکی را روی دستش ریختهاند که به داروخانهها امید نداشته باشد. چند دلال دارو پیدا کرده که هر بار قیمت متفاوتی برای دارویی مشابه ارائه دادهاند. یک دارو را ظرف یک ماه، با قیمت ۵، ۱۵ و ۲۷ میلیون تومان خریده است.
روشن است که اکثر مردم که حتی با فروش خانه و زندگی خود چنین پولی در بساط ندارند، بایستی تن به مرگ بسپارند.
رسانههای حکومتی از جمله تسنیم البته نمیگویند کدام دلالان و کدام مافیای دارو! اما چه کسی نمیداند که شرکت دارویی "برکت" محصول ستاد اجرایی و وابسته به شخص خامنهای است؟
چه کسی نمیداند که شرکت های تابعه و زیرمجموعهٔ آن مانند «البرز دارو» و شرکت «سبحان دارو» صادرات دارو به عراق و سوریه و یمن و قزاقستان و... را در دست دارند؟
و چه کسی نمیداند که شرکت هایی مثل «ثامن» و «داروسازی تولید دارو» و «سبحان انکولوژی» و فرمانشان دست سپاه و «ستاد اجرایی فرمان امام» است؟
سه ماه پیش دهها تن از بیماران دیالیزی، بهدلیل مسموم بودن دارویی که توسط شرکت دارویی «ثامن» تولید شده بود جان باختند و رسانههای حکومتی اعتراف کردند سازمان غذا و دارو از خرداد پارسال از ماجرا خبر داشت که این داروها آلوده به آلومینیوم بوده و عوارض داشتهاند، اما اقدام به اطلاعرسانی نکرد.
هنوز زخم جانفرسای زالوها و غارتگران هلدینگ «برکت» متعلق به «ستاد اجرایی فرمان امام» بر پیکر جامعه باز است. زخمی که مافیای حکومتی با تولید واکسن غیراستاندارد میلیونها دلار به جیب زد و هزاران نفر را داغدار و زمینگیر کرد. زخمی که تنها با سرنگونی دیکتاتوری نامشروع ولایت فقیه و از میان رفتن مافیای حکومتی و بنیادهای غارتگر وابسته به بیت خامنه ای و سپاه پاسداران التیام خواهد یافت.