خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 28 اسفند ماه 1403 = 18-03 2025

احتمال حمله اسرائیل به مزدوران سپاه در عراق طی روزهای آینده

با ادامه حملات آمریکا به مواضع حوثی‌ها و تهدیدات متقابل آنها، منطقه خاورمیانه در وضعیت پرتنشی قرار گرفته است. هنوز مشخص نیست که آیا تهدیدات ترامپ به یک درگیری گسترده‌تر منجر خواهد شد یا صرفاً یک تاکتیک سیاسی برای افزایش فشار بر حکومت ایران محسوب می‌شود. در هر صورت، تحولات اخیر از جمله حمله تازه اسرائیل به مواضع حماس در غزه، نشان‌دهنده ورود به دوره‌ای جدید از تنش‌های منطقه‌ای است که می‌تواند پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی به همراه داشته باشد.

یک کارشناس منطقه به «العربی الجدید» گفت: تهدید اسرائیل علیه شبه نظامیان عراقی همچنان وجود دارد. به‌ویژه که داده‌ها تأیید می‌کنند که ارتش اسرائیل مدت‌ها پیش اهدافی را که قصد دارد در عمق خاک عراق مورد حمله قرار دهد، مشخص کرده است.

سعد رعد توضیح داد که ارتش اسرائیل می‌تواند مقرهای اصلی و انبارهای تسلیحاتی گروه‌های مسلح عراقی را هدف قرار دهد و ممکن است شامل حمله به رهبران برجسته این گروه‌ها در خطوط مقدم نیز باشد، همان‌طور که در مورد حزب‌الله لبنان و حماس اتفاق افتاد. این حملات به دلیل فشارهای دولت بایدن به تعویق افتاده‌ بود.

لحظه سرنوشت‌ساز برای رژیم ایران

الشرق الأوسط در مطلبی با ارزیابی از شرایط متحول و خطیر منطقه، رژیم ایران را در دوراهی می‌بیند که از یک‌سو صحنه‌های دردناکی و از سویی دیگر لحظه سرنوشت سازی برای آن متصور است.

مقاله با اشاره به حملات آمریکا به یمن می‌نویسد: آخرین حملات آمریکا علیه مواضع حوثی‌ها ممکن است آخرین حمله از سوی ترامپ قبل از فرا رسیدن لحظه تعیین‌کننده برای رژیم ایران باشد. اگر خامنه ای در اتخاذ یک تصمیم بزرگ و دردناک که برنامه هسته‌ایش را بر می‌چیند و از نیروهای نیابتی خود در منطقه دست می کشد، شکست بخورد، ممکن است آنگاه به سمت یک بحران بزرگ پیش رود.

این مقاله در ادامه با اشاره به سیاست‌های مداخله‌جویانه جمهوری اسلامی طی دهه‌های گذشته ادامه می‌دهد: رژیم ایران اکنون که با ترامپ به لحظه حقیقت نزدیک می‌شود. تهران برای چندین دهه از لغزیدن و در افتادن با رویارویی مستقیم با ماشین نظامی آمریکا خودداری کرده و در عوض ترجیح می‌داد با بسیج نیروهای نیابتی خود، نفوذ آمریکا را در منطقه تضعیف کند. اما اکنون خود را در وضعیتی مشابه وضعیت لیبی در دوران قدافی می بیند. بویژه اینکه یک تعادل‌قوای جدیدی در منطقه پدید آمده است و به نظر می‌رسد رژیم ایران قادر به تغییر تحولات به نفع خود نیست.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست