به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 11 فروردین ماه 1391 برابر با 2012 Friday 30 March

رئيس‌ جمهور با مدرک دكترای تقلبی

در پي افشاي تقلب در مدرك دكتراي رئيس‌جمهور مجارستان، نخست وزير اين كشور از وي خواست تا از سمت خود كناره‌گيري كند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری آلمان، "ویکتور اوربان" نخست‌وزیر محافظه‌کار راست‌گرای مجارستان روز گذشته از "پال اشمیت" رئیس جمهور این کشورخواست تا به دنبال افشای تقلب در مدرک دکترای وی، در زمینه باقی ماندن در این سمت تجدید نظر کند.

بر اساس این گزارش، در مطلبی که به نقل از اوربان در یکی از روزنامه‌های مجارستان منتشر شده آمده است که اشمیت می‌تواند علیه اتهامات وارد شده اقدام کند اما (به نظر می‌رسد) که نتواند موفق شود چرا که آسیبی که به دنبال این اتهامات به اعتقادات و باورعمومی وارد شده است را نمی‌تواند جبران کند.

کمیسیون تحقیق دانشگاه "زملوایز" در بوداپست روز سه‌شنبه در گزارشی اعلام کرد که اشمیت مدرک دکترای خود را با تقلب به دست آورده است.

اشمیت در واکنش به این گزارش اعلام کرد که تصمیمی برای استعفا ندارد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved