بازدیدکنندگان ارجمند بدلیل تغییرات فنی ایران‌پرس‌نیوز موقتا بروزرسانی نمی‌شود
















آدرس پست الکترونيک [email protected]









سه شنبه، 16 اسفند ماه 1390 برابر با 2012 Tuesday 06 March

افزایش کشف شیشه در ۹ ماه، ۲۰۴ برابر

میزان کشف شیشه در ۹ ماه سال ۹۰ نسبت به مدت مشابه آن در سال ۸۹، ۲۰۴ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایلنا، در ۹ ماه سال ۹۰، ۳ هزار و ۳۹۱ کیلوگرم شیشه (متن آمفتامین) کشف و این در حالی‌ست که در سال ۱۳۸۹، یک هزار و ۵۵۷ کیلوگرم شیشه کشف شده است.

از سوی دیگر نمودارهای منتشر شده مقایسه‌ای کشف شیشه از سال ۸۴ تاکنون نشان می‌دهد سال ۱۳۸۴ تنها ۲ کیلو شیشه در کشور کشف شده بود اما میزان کشف شیشه سال ۱۳۸۵ به ۲۸ کیلو و سال ۱۳۸۶ به ۴۸ کیلوگرم رسید.

سال ۱۳۸۷، میزان کشف شیشه با بیش از پنج برابر شدن به ۲۵۷ کیلوگرم رسید؛ رقم کشف این مخدر در سال ۱۳۸۸ نیز یک هزار و ۵۱ کیلوگرم بوده است.

افزایش کشف شیشه در حالی رخ می‌دهد که قیمت شیشه با سیر نزولی مواجه است و این موضوع احتمال مصرف آن در تمامی گروه‌های سنی را افزایش می‌دهد.

براساس اعلام محققان این حوزه عوارض استفاده از شیشه بیماری‌های روانی و اختلالات عصبی، بروز سکته‌های قلبی و مغزی، خشونت و پرخاشگری، اضطراب و بی‌خوابی، بدبینی و افسردگی تشنج و در موارد بیش از حد مرگ است.

رشد ۵۵ درصدی کشف مت آمفتامین در ۹ ماه ۲۰۱۰

در همین حال میزان کشف مت‌آمفتامین در ۹ ماه سال ۲۰۱۰ نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۵۵ درصد رشد داشته است.

در ۹ ماه گذشته سال ۲۰۱۰ مقدار ۸۸۳ کیلوگرم مت‌آمفتامین در کشور کشف و ضبط شده است.

این در حالی است که در مدت مشابه آن در سال ۲۰۰۹، ۵۷۱ کیلوگرم مت‌آمفتامین کشف شده بود.

براساس اعلام دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم از سال ۲۰۰۸ قاچاقچیان ایرانی در کشورهای آذربایجان، ‌مالزی، تایلند، ژاپن، سری لانکا و ازبکستان دستگیر شده‌اند که از طریق کشورهای قطر، ترکیه و امارات متحده عربی اقدام به ترانزیت این مواد می‌کردند.

این در حالی است که ترکیه نیز گزارش کرده است که مت‌آمفتامین از ایران و از مسیر زمینی به این کشور قاچاق شده اما از طریق خطوط هوایی این کشور به شرق و جنوب شرق آسیا منتقل می‌شود.

از سوی دیگر مقام‌های رسمی کشورهای فیلیپین و اندونزی نیز ایران را به عنوان کشور مبدا مت‌آمفتامین در سال ۲۰۰۹ میلادی اعلام کرده‌اند.

بر همین اساس تقویت و تشدید تدابیر کنترلی برای نظارت بر پیش ساز‌ها و سیر مواد شیمیایی مورد استفاده در ساخت این مخدرهای صنعتی را اعلام کرد.

اما پژوهش‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر نشان می‌دهد که سو مصرف محرک‌ها شامل آمفتامین و مت آمفتامین در ایران در حال افزایش است.

در گزارش سال ۲۰۰۹ جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد که شیوع آمفتامین و مت آمفتامین (ATS) و مراجعه سو مصرف کنندگان گروه آمفتامین به مراکز درمانی افزایش یافته است.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved