به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.








دوشنبه، 28 فروردین ماه 1391 برابر با 2012 Monday 16 April

تأکيد پاسداران بر رياست حداد عادل در مجلس رژیم

خبرگزاری سپاه پاسداران (فارس) آشکارا خواستار برکناری علی لاريجانی از رياست مجلس شورای اسلامی و جايگزين شدن حداد عادل به جای وی شد.

این منبع در مطلبی با عنوان "چرا بايد به رياست حدادعادل بر مجلس نهم فکر کرد" نوشت، در رفتار حداد عادل آن وقت که رياست مجلس هفتم را به عهده داشت تفرعن و تکبر ديده نشد... حداد عادل آن روز که رياست مجلس هفتم را به عهده گرفت، در راستای مبانی بديهی اصولگرايانه، در به دست آوردن رياست فراکسيون اصولگرايان اصرار نورزيد... دفتر رئيس مجلس در دوره هفتم، هرگز به پاتوق فتنه گران تبديل نشد، برخی از سايتهای همسو با مهدی هاشمی مانند آينده نيوز، هرگز فرصت جلسات خصوصی با رئيس مجلس هفتم را نيافتند؛ حداد عادل هرگز تيم رسانه ای متشکل از خبرنگاران اصلاح طلب... را در اطراف خود تشکيل نداد.

خبرگزاری سپاه پاسداران نوشت، اکنون و در آستانه تشکيل مجلس نهم، همه آنهايی که می خواهند مجلس نهم از تمام ظرفيتهای خود... همسو با سياستهای رهبر معظم انقلاب و در جهت رفع دغدغه های جدی ايشان و هم افزايی قوا برای رفع مشکلات باشد، .. بايد برای انتخاب هيأت رئيسه و به ويژه رياست مجلس نهم به تصميم درستی برسند.

اين منبع افزود، آنچه بر اساس رصد از فعل و انفعالات سياسی کشور و مذاکرات غيرعلنی و غيررسمی چهره های با نفوذ سياسی به دست می آيد، حکايت از اين می کند که جريان پرنفوذ جبهه پايداری و همچنين بخشی يکپارچه از مجموعه جبهه متحد اصولگرايان در خصوص تغيير وضع موجود که در هيأت رئيسه مجلس هشتم حاکم است، اتفاق نظر دارند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved