دوشنبه، 15 مرداد ماه 1403 = 05-08 2024

بایدن امروز در اتاق بحران کاخ سفید؛ ارسال بمب‌ نیم تنی به اسرائیل

برنامه روزانه کاخ سفید واشنگتن بایدن نشان می‌دهد که رئیس جمهور آمریکا امروز جلسه‌ای در اتاق بحران کاخ سفید دارد. با اعلام این برنامه این سوال مطرح شده است که آیا آمریکا از جزییات حمله رژیم ایران به اسرائیل خبر دارد؟

برخی گزارشها حاکیست که برنامه روزانه بایدن نشان می‌دهد که او در ساعت ۱۴ و ۱۵ دقیقه روز دوشنبه، تقریبا معادل ساعت ۲۲ تهران، جلسه‌ای در اتاق بحران کاخ سفید با اعضای امنیتی کابینه برگزار خواهد کرد.

اکسیوس به نقل از سه منبع مطلع خبر داده که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به همتایان خود در گروه ۷ اطلاع داده است که حمله رژیم ایران و حزب الله به اسرائیل ممکن است از روز دوشنبه آغاز شود.

در تهران پاسدار حسین سلامی، فرمانده‌کل سپاه پاسداران گفت: اسرائیلی‌ها اگر پاسخ محکمی دریافت کنند، می‌فهمند در کشتن هنیه اشتباه کردند. اسرائیلی‌ها مدام در محاسبه اشتباه می‌کنند و این بار هم این اشتباه را تکرار کردند.

یک عضو مجلس خامنه ای هم خواستار انتقام‌جویی جمهوری اسلامی از اسرائیل به دلیل کشته شدن اسماعیل هنیه شد و گفت: ما به کشته شدن کمتر از نتانیاهو راضی نمی‌شویم.

این در حالیست که نخست‌وزیر اسرائیل با حمله شدید به "محور رژیم شرارت" ایران، گفت کشورش برای هر گونه سناریوی تهاجمی یا تدافعی آماده است.

نتانیاهو گفت: اسرائیل در چند جبهه در جنگ علیه محور شرارت رژیم ایران به سر می‌برد. ما با قدرتی سنگین در حال ضربه زدن به هر یک از بازوهای آن هستیم. تکرار می‌کنم و به دشمنان‌مان می‌گویم: ما پاسخ خواهیم داد و برای هر اقدام تهاجمی علیه خود، از هر سویی که باشد، بهایی سنگین تحمیل خواهیم کرد.»

وزیر دفاع اسرائیل نیز تأکید کرد که ارتش برای هر حمله‌ای آمادگی کامل دارد.

در همین حال روزنامه «اسرائیل هیوم» نوشت، ایالات متحده با ارسال بمب‌های نیم تنی از نوع Mk۸۳ به نیروی هوایی اسرائیل موافقت کرده است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تل‌آویو ۱۱ میلیارد دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت دفاع اسرائیل، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگنده‌های اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تن تجهیزات نظامی دیگر می‌شود.


نسل بیدار | August 5, 2024 01:32 PM

فقط برای مردم ایران متاسف هستم * این بایدن گردن شکسته در همین سه هفته اخیر نزدیک به پنجاه میلیارد دلار به جمهوری اسلامی دوباره پول فرستاد * بعلاوه چند میلیون بشکه نفتی‌ که رژیم اخوندی روزانه به چین می‌‌فرستد و هیچ کسی‌ هم جلوی آن را نمی گیرد * حیف از ایران و حیف از این مردم *
امیدوارم مردم ایران از بازی که جهان و بایدن با مردم ایران می‌‌کند جان سالم بدر ببرند * بی‌ شک تیم اوباما و بایدن هنوز هم از آخوند‌ها حمایت می‌‌کنند و زمینه را برای اینکه جمهوری اسلامی به بمب اتم دست یابد آماده می‌‌کنند * چند بار در هر کجا که دستمان رسید هشدار دادیم که بهتر است مردم ایران خودشان این رژیم را زودتر سرنگون کنند *


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست