آدرس پست الکترونيک [email protected]









پنجشنبه، 27 بهمن ماه 1390 برابر با 2012 Thursday 16 February

25 درصد دختران فراری از خانواده‌های طلاق

آخرین نیوز: عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت معلم گفت: افزایش طلاق در جامعه موجب رشد جرائم و بزهکاری اجتماعی می‌شود به گونه‌ای که 25 درصد از دختران فراری از میان زوجین طلاق گرفته هستند.

به گزارش فارس شهلا باقری در نشست تخصصی طلاق که امروز در تالار تلاش مجموعه فرهنگی - هنری وزارت کار برگزار شد اظها داشت: در برخی از کلانشهرها نسبت طلاق به ازدواج 4 به یک است یعنی از هر چهار ازدواج یک مورد آن به طلاق منجر می‌‌شود آمارها از روند رو به رشد طلاق در جامعه حکایت می‌کنند.
وی افزود: در سال 75 آمار 106 طلاق در روز سال 80 تعداد 180 طلاق در روز و سال 85 تعداد 270 فقره در روز ثبت شده است که این موضوع جای نگرانی دارد اما در سطح کلان کشور طلاق هنوز به یک مسئله اجتماعی تبدیل نشده است ولی در شهرهای توسعه یافته طلاق از یک آسیب اجتماعی گذشته تا به یک مسئله تبدیل شده است.
باقری با بیان اینکه در طلاق صرفا دو فرد از یکدیگر جدا نمی‌شوند گفت: طلاق آسیب‌های بسیاری را برای زوجین، فرزندانشان و اجتماع به همراه دارد به گونه‌ای که موجب افزایش آسیب‌های اجتماعی می‌شود طبق آمارها 25 درصد دختران فراری از خانواده‌های طلاق هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت معلم با اشاره به اینکه در 13 کشور عضو اتحادیه اروپا طلاق مهمترین عامل خودکشی افراد است عنوان کرد: طلاق در ایران نیز افزایش یافته است و این موضوع نه تنها به خود افراد بلکه به جامعه نیز آسیب زده و هزینه‌هایی را به نهادهای اجتماعی تحمیل می‌کند.


طلاق عاطفی 2 برابر طلاق رسمی

یک روانشناس خانواده با اشاره به اینکه هم‌اکنون طلاق عاطفی 2 برابر طلاق رسمی است، گفت: ‌طلاق عاطفی بیشتر در خانواده‌هایی مشاهده می‌شود که سال‌ها از زندگی مشترک آنها گذشته است.

مهدی محمدی در‌‌خصوص طلاق عاطفی و دلایل وقوع آن در میان برخی از خانواده‌های ایرانی اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از زوجین به‌خاطر حفظ ظاهر و فرار از حرف مردم از یکدیگر جدا نمی‌شوند و در زیر یک سقف اما به صورت جدا و بی‌تفاوت نسبت به هم زندگی می‌کنند.

وی افزود: هزینه‌های طلاق عاطفی برای خانواده و فرزندان بسیار بیشتر از طلاق رسمی است اما زن و مرد تنها برای فرار از پاسخگویی به سوالات دیگران ترجیح می‌دهند تا از هم طلاق نگیرند.

این روانشناس خانواده با بیان اینکه در شرایط کنونی رسانه‌ها به‌شیوه‌های گوناگون زندگی‌های نادرست را دامن می‌زنند، گفت: پرخاشگری و درگیری دائم زن و مرد با یکدیگر این روزها توسط رسانه‌ها منتشر می‌شود در نتیجه طلاق عاطفی نوع جدیدی از زندگی است که زن و شوهر با یکدیگر زندگی می‌کنند اما هیچ تعلق عاطفی و تعهدی نسبت به هم ندارند.

محمدی با اشاره به اینکه طلاق عاطفی در ایران دو برابر طلاق واقعی است و خانواده دیگر کانونی برای آرامش نیست، گفت: طلاق عاطفی تبعات مختلف اجتماعی، فردی و اخلاقی دارد که نباید از تبعات آن غافل شد.

وی ادامه داد: جوانان باید در فرآیند ازدواج و همسرگزینی دقت بیشتری کنند هم‌اکنون جوانانی که زندگی آنها نوپاست بیشتر به طلاق رسمی روی می‌آورند و طلاق عاطفی مربوط به زندگی‌هایی است که سال‌های طولانی از آن گذشته و زن و مرد کمتر جسارت و قدرت طلاق رسمی را دارند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved