نرگس موسوی، دختر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد که در حصر خانگی به سر میبرند، در یک استوری اینستاگرامی نوشت که والدین او پیشنهاد مأموران برای آوردن صندوق رأی به منزلشان را رد کردند.
خانم موسوی نوشته: «مأموران امروز برای آوردن صندوق به حصر اختر سؤال کردهاند. والدین گفتهاند در انتخابات شرکت نمیکنیم. رأی نمیدهیم.»
او اضافه کرده که این استوری را برای «اطلاع دوستان» مینویسد.
رادیو فردا در گزارشی اعلام کرد: این دوره از انتخابات در فضای بسیار سردی آغاز شد و تأیید صلاحیت پزشکیان و حمایت جریان اصلاحطلبی از او نیز بر اساس گزارشهای میدانی، موفق به شکستن یخ انتخابات در جامعه نشده است. شماری از کاربران، تصاویر و ویدئوهایی از برخی حوزههای بسیار خلوت رأیگیری منتشر کرده اند.
فاطمه حیدری، خواهر جواد حیدری، از کشتهشدگان شهریور ۱۴۰۱ نیز در نوشتهای در رسانه اجتماعی ایکس، رایدهندگان را «مزدور» خواند و تاکید کرد: «ما تنها دو دسته داریم. آنها که با جمهوریاسلامیاند و آنهایی که از مردماند. دسته سومی وجود ندارد.»
او کسانی را که از رای دادن صحبت میکنند، «شریک دزد و همدست قاتل و عامل جنایت» توصیف و آنها را «پادوهای حقیر جمهوری اسلامی» خطاب کرد.
«علاج»کننده جنایت به صحنه جرم بازگشت
ایران اینترنشنال در گزارشی گفت: در میان توصیف آنچه بر خانوادههای دادخواه زیر سایه ظلم و خفقان جمهوری اسلامی گذشته، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه پیشین جمهوری اسلامی که بعد از انهدام هواپیمای اوکراینی با دو موشک سپاه پاسداران به گفته خودش قصد داشت ماجرا را «علاج» کند، دوشادوش مسعود پزشکیان، نامزد اصلاحطلبان بر سر مزار کشتهشدگان این جنایت رفتند تا به نقل از رسانههای داخل ایران، به آنان «ادای احترام» کنند. اقدامی که واکنش صریح و قاطع انجمن خانوادههای پرواز پیاس۷۵۲ را در پی داشت.
سوءاستفاده از نام کشتهشدگان از سوی صحنهگردانان این بازی سیاسی در حالی صورت میگیرد که شهروندان عادی و برخی فعالان سیاسی، تنها برای روشن کردن شمعی به یاد جانباختگان این پرواز دستگیر و حکم ۴۱ سال زندان برای معترضان به این فاجعه صادر شد.
حالا ظریف در حالی روی سنگ مزار یکی از ۱۷۶ کشته و یک جنین کشته شده در هواپیکای اوکراینی گل میگذارد که گویی مجرم به صحنه جنایت بازگشته است.