خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 23 شهریور ماه 1404 = 14-09 2025

هشدار اسرائیل به اردوغان: رهبران حماس در استانبول هم ایمن نیستند

«زیو الکین» وزیر مشاور در دولت اسرائیل، روز یکشنبه (امروز) گفت که رهبران حماس «نباید اجازه داشته باشند در هیچ کجای جهان استراحت کنند.»

او در گفتگو باروزنامه «یدیوت آحرنوت» افزود: «ما آن‌ها را تعقیب خواهیم کرد و هر کجا که باشند با آن‌ها تسویه حساب خواهیم کرد.»

«الی کوهن» وزیر انرژی و زیرساخت و عضو کابینه امنیتی اسرائیل نیز در مصاحبه‌ای با وب‌سایت خبری «ایلاف» عربستان سعودی، این موضع را تکرار کرد و گفت: «هر کسی که وابسته به حماس باشد، نمی‌تواند در هیچ کجای دنیا - از جمله استانبول - راحت بخوابد.»

از کوهن پرسیده شد که آیا ایالات متحده از قبل از حمله اسرائیل به دوحه قطر مطلع شده بود یا خیر. او گفت: «اسرائیل و ایالات متحده کاملا هماهنگ هستند. ایالات متحده به ویژه ترامپ بزرگترین متحد ما است که ثبات را در منطقه ترویج می‌دهد.»

این وزیر اسرائیلی در برابر اصرار خبرنگار در ارایه جزئیات بیبشتر گفت: «آن‌ها (آمریکا) یک اخطار کلی دریافت کردند. ما به آن‌ها نگفتیم که ما الان داریم این کار را می‌کنیم.»

او همچنین قطر را به تضعیف ثبات منطقه‌ای و همسو شدن با اخوان المسلمین متهم کرد و گفت: «قطر فقط دشمن اسرائیل نیست؛ بلکه دشمن کل کشورهای عرب میانه‌رو است. این کشور، رژیم ایران را تامین مالی می‌کند و یکی از تنها چهار کشوری است که پناهگاه امنی برای تروریست‌ها فراهم می‌کند - ایران، قطر، ترکیه و لبنان.»

نتانیاهو: کشتن رهبران حماس، جنگ را پایان خواهد داد

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، از بین بردن حلقه رهبری گروه تروریستی حماس را "شرطی برای پایان جنگ در نوار غزه" دانست.

نتانیاهو گفت: «از بین بردن آن‌ها [رهبران حماس]، مانع اصلی برای آزادی همه گروگان‌های ما و پایان جنگ را برطرف خواهد کرد.»

اسرائیل اخیرا در روز سه‌شنبه گذشته ساختمان محل اقامت رهبران حماس در دوحه، پایتخت قطر را هدف حمله قرار داده بود.

ارتش اسرائیل با اعلام این که این حمله توسط نیروهای مسلح این کشور و سازمان امنیت داخلی (شاباک) صورت گرفت، گفته بود: «اعضای رهبری حماس سال‌ها عملیات این سازمان تروریستی را هدایت کرده، مستقیما مسئول کشتار وحشیانه ۷ اکتبر بوده و جنگ علیه دولت اسرائیل را طراحی و هدایت کرده‌اند.»

این اقدام اسرائیل، با انتقادهای بین‌المللی بسیاری روبرو شد و حتی رئیس‌جمهور آمریکا، نیز نارضایتی خود را از این حمله ابراز کرد. همچنین به نظر می‌رسد که سفر روز یکشنبه مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا به اسرائیل، در ارتباط با همین موضوع انجام شده باشد.

خبرگزاری فرانسه نوشت: پس از حمله هوایی اسرائیل به اهداف مرتبط با گروه تروریستی حماس در دوحه قطر، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا راهی اسرائیل می‌شود تا بر تعهد واشنگتن به امنیت اسرائیل تأکید کند. او پیش از سفر گفته بود: حمله به قطر رابطه آمریکا با اسرائیل را تغییر نمی‌دهد.

در همین حال نتانیاهو در شبکه اجتماعی اکس ضمن انتقاد به کشورهایی که حمله اسرائیل به دوحه را محکوم کرده‌‌اند، نوشت: «رهبران تروریست حماس که در قطر زندگی می‌کنند، اهمیتی به مردم غزه نمی‌دهند. آن‌ها مسیر همه تلاش‌ها برای آتش‌بس را سد کرده‌اند تا جنگ را تا ابد ادامه دهند.»

English Summary

Israeli officials, including a minister and Prime Minister Netanyahu, have stated that Hamas leaders should not find refuge anywhere in the world. They emphasized a commitment to pursue and hold accountable anyone affiliated with Hamas, with recent strikes targeting Hamas leaders in Doha, Qatar. Netanyahu linked these actions to the need to eliminate Hamas leadership to end the ongoing conflict in Gaza. The Israeli government faces international criticism for these strikes, with concerns raised by Turkey about potential regional escalation. Netanyahu has urged Qatar to expel Hamas leaders, framing the situation as a fight against terrorism akin to U.S. actions post-9/11.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست