خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 20 فروردین ماه 1403 = 08-04 2024

تکذیب پیشرفت مذاکرات آتش بس/هلاکت یکی دیگر از فرماندهان حزب‌الله

الجزیره به نقل از یک منبع در حماس، پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس را تکذیب کرد و نوشت: هیئت حماس برای رایزنی با مقامات ارشد این جنبش، قاهره را ترک کرده است.

پیش‌تر شبکهٔ مصریِ «القاهره الاخباریه» به نقل از یک منبع مصری ادعا کرد مذاکرات آتش‌بس قاهره شاهد پیشرفت بوده و ۲ طرف بر سر محورهای اصلی به توافق رسیده‌اند.

در همین حال حزب الله لبنان تایید کرد که علی احمد حسین با نام مستعار عباس جعفر در بمباران شب گذشته‌ در جنوب لبنان کشته شده است. ارتش اسرائیل می‌گوید او از فرماندهان ارشد میدانی گردان رضوان، یگان ویژه حزب‌الله لبنان بود.

به گفته ارتش اسرائیل، علی احمد حسین دارای درجه‌ای معادل یک فرمانده تیپ بود و متهم به حمله به خط‌الراس رامیم در شمال اسراییل بود، منطقه‌ای که در بحبوحه جنگ بارها مورد حملات موشکی و پهپادی قرار گرفته است.

ارتش اسراییل می‌گوید: به‌عنوان بخشی از نقش وی، او مسئول طراحی و اجرای حملات تروریستی در منطقه رمیم ریج علیه جبهه داخلی اسراییل بود.

حسین در شهر السلطانیه در جنوب لبنان مورد حمله قرار گرفت. به‌گفته ارتش اسرائیل، دو نفر دیگر از نیروهای حزب‌الله تحت فرماندهی وی در این حمله کشته شدند.

از سوی دیگر نیروی حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) نسبت به تشدید و گسترش درگیری ها میان حزب الله لبنان و اسرائیل هشدار داد.

یونیفل در بیانیه ای اعلام کرد که گسترش تدریجی دایره و حجم درگیری ها فراتر از خط آبی نگران کننده است.


آریا پارت | April 8, 2024 10:01 AM

سپاسگزارم از اسرائیل که این همه ما را شاد می کنه امیدوارم بزودی نوبت تروریست های جمهوری ننگین اسلام برسد تا شادی ملت ایران را جشن بگیریم با همین فرمان پیش بروید


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست