شنبه، 18 آذر ماه 1402 = 09-12 2023

بازداشت دو تبعه ایرانی تحت‌ نظر پلیس فدرال آمریکا در مرز مکزیک

فاکس نیوز روز شنبه ۱۸ آذر از بازداشت دو ایرانی تحت‌نظر اف.بی.آی توسط مکزیک خبر داد. در مجموع ۵ تبعه ایرانی به همراه راننده اهل هائیتی بازداشت شدند.

آژانس مهاجرت مکزیک روز جمعه اعلام کرد که مأموران این سازمان دو ایرانی را که به‌گفته آنها تحت‌نظر اف.بی.آی هستند را بازداشت کرده‌اند.

این آژانس گفت که در مجموع پنج ایرانی به همراه راننده اهل هائیتی آنها که ظاهراً به‌عنوان راهنمای آنها در بزرگراهی بین شهرهای مرزی تیجوانا و تکاته باجا به کالیفرنیا تردد می‌کردند، بازداشت شدند.

گفته می‌شود که خودروی آنها در یک باجه پرداخت پول [برای اتوبان] متوقف شده است، زیرا مأموران مشکوک بودند که آنها قصد داشتند به ایالات متحده بروند.

این آژانس گفت که دو نفر از ایرانیان تحت نظارت اداره تحقیقات فدرال هستند. FBI بلافاصله این اطلاعات را تأیید نکرد.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست