به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.








آدينه، 26 آبان ماه 1391 برابر با 2012 Friday 16 November

سالانه 63 هزار هکتار جنگل از بین می رود

مصادف با اشکهای زاگرس هستیم!

خرم آباد - خبرگزاری مهر: استاد دانشگاه و فعال برجسته محیط زیست گفت: سالانه 63 هزار هکتار از جنگلهای زاگرس و شمال از بین می رود.
به گزارش خبرنگار مهر، مجید مخدوم ظهر پنجشنبه در همایش ملی حقوق محیط زیست و منابع طبیعی زاگرس با اشاره به اینکه برنامه ریزی و توجه به حقوق محیط زیست کمک می کند تا به توسعه پایدار برسیم، اظهار داشت: در صورتی به توسعه پایدار می رسیم که محیط زیست سالم، بازده اقتصادی و رفاه و عدالت اجتماعی محقق شود.

وی با بیان اینکه در صورتیکه توسعه پایدار محقق شود از اشکها و لبخندهای زاگرس تنها لبخندها باقی می ماند، گفت: امروز ما مصادف با اشکهای زاگرس هستیم.

این استاد دانشگاه و فعال محیط زیست با اشاره به اینکه برای برنامه ریزی محیط زیست و آمایش سرزمین هنوز هم دیر نشده است، افزود: اگر همت باشد ما می توانیم نه تنها اشکهای زاگرس بلکه اشکهای محیط زیست کشور را به لبخند تبدیل کنیم.

مخدوم تصریح کرد: اگر تنگ نظری ها را کنار بگذاریم و همدل و همیار باشیم، می توانیم به توسعه پایدار دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه برای حفظ محیط زیست زاگرس نباید منتظر دولت ماند، یادآور شد: تشکلها و سازمانهای مردم نهاد باید برای نجات زاگرس تلاش کنند.

استاد دانشگاه و فعال محیط زیست با تاکید بر اینکه کشورهای دیگر با کمک سازمانهای مردم نهاد توانسته اند محیط زیست خود را سالم نگه دارند، اظهار داشت: دولت بودجه محدودی برای این کارها دارد و این مردم هستند که می توانند زاگرس را نجات دهند.

مخدوم با بیان اینکه اگر مردم، زاگرس و ارزشهای محیط زیست را باور کنند مسائل و مشکلات حل می شود، ادامه داد: دولتمردان برای حراست از محیط زیست برنامه هایی دارند اما بروکراسی نمی گذارد این برنامه ها اجرا شوند.

وی با بیان اینکه امروز هم می شود زاگرس را نجات داد و و حقوق محیط زیست را داشت، یادآور شد: اشکهای زاگرس می تواند تبدیل به لبخند شود.

این استاد دانشگاه و فعال محیط زیست با اشاره به اینکه سالانه 63 هزار هکتار از جنگلهای زاگرس و شمال از بین می رود، تصریح کرد: مهمترین عامل این تخریبها حرص و آز مردم و نه نیاز آنها است.

مخدوم با بیان اینکه طمع برخی افراد وضعیت جنگلها و محیط زیست ما را به اینجا کشیده است، یادآور شد: قناعت پیشگی مردم یک راه حل برای کاهش تخریبهای محیط زیست است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved