آدرس پست الکترونيک [email protected]









سه شنبه، 9 آبان ماه 1396 = 31-10 2017

به هدف رسیدیم به کمک خود شما ابلهان!

لیلا جدیدی

گوشه چشمی از " فتنه ۸۸" در پاسارگاد

فراخوان به تجمع در پاسارگاد واکنشهای گوناگونی را به دنبال داشت که از میان آنان سه گروه نمای برجسته تری داشتند.

نخست، واکنش سراسیمه و هیستریک جمهوری اسلامی، سپس واکنش عده ای که این رویداد را ناسیونالیستی، نژادپرستانه و برخی نیز فاشیستی ارزیابی کردند و در آخر مردمی که از راه های دور و با انگیزه ای که در پس آن وجود داشت، برای شرکت در تجمع اعلام شده به حرکت درآمدند.

اما در نهایت، خروجی این حرکت و بسیج شکل گرفته پیرامون آن، نمایش جدایی راه و خواست مردم از رژیم و آرزوی داشتن هویت، آزادی و حقوق بشر بود.

رژیم با صرف هزینه کلان، نیروهایش را از سراسر کشور علیه این خواسته ها به صف کرد و لشکرکشی وسیعی را در کوه ها، بیابانها و جاده های اطراف پاسارگاد سازمان داد. شیراز در محاصره قرار گرفت و ارتباط آن با اطراف به طور عملی قطع شد. کلیه راه های منتهی به پاسارگاد با پستهای متعدد بازرسی، نصب مانع و ارسال نیروی گشتی قطع شد. محوطه باستانی پاسارگاد نیز با میله های مانع و سیم خاردار محصور شد تا تدبیرهای حکومت برای غلبه بر ترس خود از مردم کامل شود.

در انتها اما این یک سرمایه گذاری هدر رفته است. موج تبلیغاتی این حرکت در فضای مجازی و واقعی، به حرکت درآمدن هزاران نفر از هر کنار و گوشه به سوی پاسارگاد و ترافیک ده ها کیلومتری جاده ها، بر این واقعیت شهادت می دهد. همه سازوبرگ رژیم نتوانست مانع به تلاطم درآمدن این جوشش مدنی شود. رژیم وحشت زده و پاسداران، زره پوش و هلی کوپترهای آن حلقه آخر فرآیندی بودند که از فراخوان آغاز و با پاسخ به آن به جریان درآمد. اگر رژیم تک تک افراد را در خانه هایشان محاصر می کرد، می توانست جلوی شکل گیری این فرآیند را بگیرد.

یکی از شرکت کنندگان به درستی گفت بود: "به این موشهای ترسو و بزدل رژیم بگویید ما که در بیابانهای پاسارگاد نمی خواستیم شما را به زباله دان تاریخ بیندازیم، آن کار را در تهران خواهیم کرد. هدف ما این بود که جهانیان بدانند فرزندان ایران با شما روضه خوانهای فاسد و دزد همراه نیستند و چه خوب توانستیم به این هدف برسیم البته به کمک خود شما ابلهان!"

این نخستین بار و نخستین سوژه ای نیست که مردم به عنوان نمادی برای ابراز خواست داشتن هویت و جدا کردن آمالهای خود از رژیم جمهوری اسلامی برجسته کردند. نمادهای دیگری همچون قلعه بابک نیز همین اهداف را دنبال می کرد.

آنچه به روشنی می توان از حرکت 7 آبان نتیجه گرفت را امامان جمعه نگران استان فارس به روشنی بیان کردند: "ادامه فتنه ۷۸ و ۸۸".



irani October 31, 2017 10:47 AM

ایرانیان گنجینه بزرگی از نام آوران با خود دارند ، که نام هر کدام لرزه ٔبر جان آخوند ها می‌اندازد ، باید با اجرای برگزاری مراسم برای این بزرگان مانند کورش کبیر - فردوسی‌ - خیام - سعدی - حافظ - ابن سینا - جشن و شادی برپا کنیم آنهم در همه شهرهای ایران ، مثل چهار شنبه سوری ، نهٔ فقط در پاسارگاد در سراسر ایران ، آخوندها از گردهمایی مردم و جشن شادی آنان وحشت دارند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: