مزدور شناخته شده جمهوری اسلامی در آمریکا که گفته می شود نوه بنیانگذار فدائیان اسلام است (جمعیت فدائیان اسلام گروه و حزب تروریستی اسلامگرای شیعه در ایران بود که در دههٔ ۱۳۲۰ خورشیدی به رهبری طلبهٔ جوانی به نام سید مجتبی نوابصفوی با هدف برقراری حکومت اسلامی تشکیل شد)، پس از شکست سنگینی که خامنه ای و پاسدارانش در برابر اسرائیل متحمل شدند، به یاوهگویی افتاده و مدعی شده که آمریکا و اسرائیل می خواهند ایران را تجزیه کنند!
این فرد که اکنون گرداننده دکانی بنام "اندیشکده آمریکایی کوئینسی" است نوشته: سیاست خارجی واشینگتن تمایل خطرناکی به تجزیه کشورهایی دارد که آنها را دشمن خود میداند. اروپا نیز از زمانی که پارلمانش در سال ۲۰۲۲ روابط خود را با نهادهای رسمی ایران قطع کرد، به زمین بازی اپوزیسیون رادیکال مانند سلطنتطلبان، فرقه مجاهدین خلق و جداییطلبان قومی تبدیل شده است.
ولی ایران یک کشور چندتکه و شکننده نیست. ایران یک ملت ۹۰ میلیونیِ مملوء از حس هویت تاریخی است. در حالی که غرب تمایل دارد بر تنوع قومی ایران متمرکز شود، همیشه نیروی متحدکنندهی ملیگراییِ ایرانی را دستکم میگیرد. دههها فشار خارجی بر روی ایران از تحریمها گرفته تا عملیات مخفی و جنگ، تنها انسجام آنها را تقویت کرده است.
تصور اینکه ایران با تحریک احساسات جداییطلبانه، از هم میپاشد یا تبریز و سایر شهرهای اقوام ایرانی به دستور واشینگتن و تلآویو قیام میکنند، ریشه در جهلی عمیق دارد. غرب بهتر است به جای این خیالپردازیها، مسیر تعامل (زدوبند کثیف با جمهوری اسلامی) را در پیش بگیرد.
A known agent of the Islamic Republic in the U.S., reportedly the grandson of the founder of the Fedayeen Islam, has claimed that the U.S. and Israel aim to disintegrate Iran following a significant defeat faced by Khamenei and the Revolutionary Guards against Israel. He, now running the "Quincy Institute," argues that Washington's foreign policy dangerously seeks to fragment countries it views as enemies. Despite Western focus on Iran's ethnic diversity, he asserts that Iran is a cohesive nation of 90 million with a strong historical identity, and external pressures have only strengthened its unity. He warns against misconceptions of Iran's potential fragmentation and suggests the West should pursue engagement with the Islamic Republic instead.
جمهوری اسلامی از ابتدا با سیاست تهدید روزگار میگذراند
هم در سیاست خارجی و هم در سیاست داخلی تهدید و خشونت و آزار و وحشت از ابزارهای کار و دکترین نظام خامنه ای است
تهدید به تجزیه ایران هم کاربرد دوگانه دارد که هم در داخل مردم را از سرنگونی رژیم بترساند و هم در خارج وحشت سیاستمداران اروپایی و آمریکایی را برانگیزد که مبادا تجزیه ایران به چند کشور مختلف میتواند اوضاع خاورمیانه را بهم بریزد و سرمای گذاریهای هنگفت غرب را در کشورهای حاشیه خلیج فارس تهدید کند
تصمیم مردم ایران بر سرنگونی رژیم خامنه ای میتواند همه معادلات سیاسی هم شرق و هم غرب را برهم زند و مردم ایران را از جنگ و نابسامانی و فقر و زندگی بر زیر یوق استبداد رهایی بخشد
ایران هرگز قابل تجزیه نیست و بجز چند ده نفر جدایی طلب بیشتر مردم ایران خواهان زندگی در کشوری بزرگ ایمن و قدرتمندند