وزرای خارجه اتحادیه اروپا روز دوشنبه تحریمهایی را علیه ۷ فرد و ۲ نهاد حکومتی در ایران به دلیل نقش آنها در بازداشت شهروندان این اتحادیه تصویب میکنند؛ اتحادیه اروپا این اقدام رژیم ایران را یک «سیاست گروگانگیری تحت حمایت دولت» میداند.
بر اساس فهرستی که خبرگزاری رویترز مشاهده کرده، تحریم شدگان عبارتند از رئیس زندان اوین تهران، چند قاضی و دیگر مقامات قضایی، زندان اصلی شهر شیراز نیز از جمله نهادهای تحریم شده است.
بخشی از تحریمهای اعمال شده از سوی اتحادیه اروپا علیه آنها عبارتند از مسدود کردن دارایی آنها در این اتحادیه و ممنوعیت سفر این افراد به کشورهای اروپایی.
این تصمیم از آن رو اتخاذ شده که در سالهای اخیر، نیروهای امنیتی رژیم ایران دهها تبعه غیرایرانی از جمله شهروندان دوتابعیتی را عمدتاً به اتهامات امنیتی از جمله جاسوسی دستگیر کردهاند که به گفته دیپلماتها در میان آنها دستکم ۲۰ شهروند اروپایی حضور دارند.
یکی از دیپلماتهای اتحادیه در این باره میگوید: «باید علیه سیاستی که مردم را در خیابانها دستگیر میکنند و به زندان میاندازند تا از این مسیر امتیازی از برخی کشورهای اروپایی بگیرند، اقدام کرد. به همین دلیل است که ما هم وارد عمل شدیم.»
فعال گردشگری: تمدن و فرهنگ ما رو به نابودی است
از مهمترین عوامل در وضعیت کنونی صنعت گردشگری در ایران:
🔺گروگانگیری جمهوری اسلامی از اتباع خارجی و شهروندان دوتابعیتی؛
🔺شلیک به هواپیمای اوکراینی؛
🔺سرکوب خونین اعتراضها؛
🔺تحمیل حجاب اجباری به زنان
اقتصاد۲۴- یک فعال گردشگری گفت: گردشگر خارجی در کشور مقصد نیاز به امنیت دارد. گردشگر وقتی به کشوری سفر میکند میخواهد سالم برود و در امنیت و سلامت نیز بازگردد، برای سفر خود هم هزینه میکند. حالآنکه در ایران اظهارنظرهای برخی مقامات با ایجاد جو ناامنی، تاثیر منفی در ورود گردشگر به کشور دارد و تاریخ، تمدن و فرهنگ باستانی و غنی ما در دنیا رو به نابودی میبرد.
ابراهیم پورفرج گفت: رفتار و ناهنجاریهایی که در قبال گردشگران وجود داشته و بازداشتهایی که بعضی اوقات اتفاق میافتد، قطعا درزمینه ایرانهراسی و ممانعت از ورود گردشگر به کشور تاثیرگذار است. اخیرا نیز ما تلاش کردیم تا گردشگرانی را از استرالیا به کشور دعوت کنیم، اما با توجه به دستگیری خبرنگار ایتالیایی این افرد سفر خود به ایران را کنسل کردند.
رئیس سابق جامعه تورگردانان ایران ادامه داد: در طول ۳۵ سال گذشته که در این حوزه فعالیت میکنم حتی یک بار یک مسئول، یک رئیسجمهور، یک معاون رئیسجمهور، یک وزیر گردشگری و... را ندیدم که در رابطه با ایران تبلیغ کند. بله ایران تاریخ و فرهنگ بسیار غنی و کهن و مردمان مهربانی دارد؛ اینها جاذبههای خوبی است برای حضور گردشگران در کشور، اما هیچ وقت ایران به دنیا معرفی نشده است البته نمایشگاههایی برگزار شده که بخش خصوصی در آن حضور داشته است؛ اما بخش دولتی در این زمینه هیچ اقدامی انجام نداده است.
پورفرج تصریح کرد: من سالهاست در این شغل هستم و میدانم که هیچ وقت برای ایران تبلیغ نکردهاند، بنابراین برداشتن یک قدم هم از سوی دولت میتواند موثر باشد البته همانطور که بیان شد بخش خصوصی در این زمینه حضور داشته و هزینههای سنگینی را نیز متحمل شده و تا حدودی هم در این زمینه موفق عمل کرده است؛ اما دیگر اینگونه نیست که بخش خصوصی به تنهایی بتواند در راستای جذب گردشگر موثر باشد و دولت هم باید در این زمینه ورود کند. البته نباید با پرداختن به موضوعات غیرواقع اصل تبلیغات برای حضور گردشگر در ایران به حاشیه برود و فراموش شود.
این فعال گردشگری تصریح کرد: گردشگر خارجی در کشور مقصد نیاز به امنیت دارد. حالآنکه در ایران اظهارنظرهای برخی مقامات با ایجاد جو ناامنی، تاثیر منفی در ورود گردشگر به کشور دارد. به طور مثال محسن رضایی چندین سال قبل گفته بود که اگر با آمریکا وارد جنگ شویم میتوانیم سربازان آمریکایی را گروگان بگیریم و در ازای پول آزادی آنها مشکل اقتصادیمان حل شود.
The EU Foreign Ministers are set to impose sanctions on seven individuals and two Iranian government entities for their roles in detaining EU citizens, labeling Iran's actions as "state-sponsored hostage-taking." The sanctions include asset freezes and travel bans. This decision follows the arrest of numerous foreign nationals, including at least 20 Europeans, on security charges. A tourism activist highlighted that Iran's tourism industry is suffering due to hostage-taking, violent crackdowns, and negative perceptions, urging the government to promote Iran's rich culture and history to attract tourists.
چند وقت پیش دولت خامنه ای اعلام کرد چون دلار بالا رفته ما هم مجبوریم اجناس را گرانتر به مردم بفروشیم ولی مشخص نیست که اکنون که دلار نزدیک به 20 هزار تومان پایین آمده چرا اجناس ارزانتر بفروش نمیرسند و هیچ مسئولی هم از قیمت دلار صحبت نمیکند حتی سایتهای اینترنتی هم که هر روز افزایش هزار تومانی دلار را با بوق کرنا اعلام میکردند چرا ساکتند؟
مگر غیر این است که یک شبه دلار 20 هزار تومان پایین آمده و اگر همه قیمتها در بازار به قیمت دلار وابسته است پس چرا خبری از کالای ارزان قیمت در بازار نیست
پیشتر هم اعلام کرده بودیم که برای گران کردن قیمت مسکن و مواد غذایی دلار را بالا میبرند تا قیمت ها بالا برود و سپس دلار را پایین می آورند تا با بالا رفتن دوباره دلار مسکن و مواد غذایی بازبالاتر برود
سود بالا و پایین کردن دائمی قیمت دلار در ایران برای برخی کاسبان تحریم این است که در برخی مواقع با یک بار بالا رفتن قیمت دلار چهار تا پنج بار قیمت مسکن و مواد غذایی را بالا میبرند و وقتی که وارد کنند مواد غذایی و سازندگان مسکن فقط از وابستگان رژیم هستند سود بالا رفتن مواد غذایی و مسکن در جیب آنها میرود که البته منهای سهم آقا (خامنه ای) که در هر شرایطی باید پرداخت شود
خب مهم نیست فرزندان عزیز مقامات که تحریم نشده اند و همچنان با پولهای دزدی از ملت ایران دارند به عشق و حالشان میرسند خدا را شاکرند البته بیشتر از کشورهای غربی و آزاد متشکرند