یکشنبه، 21 بهمن ماه 1403 = 09-02 2025

تصادف دلخراش اتوبوس مدرسه؛ فیلم حمله با سنگ به وزیر دولت پزشکیان

حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس دبیرستان دخترانه فرزانگان کرمان، بار دیگر مردم ایران را به شدت متاثر و همچنین خشمگین کرده است. وزیر آموزش‌وپرورش جمهوری اسلامی و حتی دختر پزشکیان برای دلجویی و آرام کردن خانواده ها به محل رفتند. پدر یکی دانش آموزان گفته: پول اسکانیا از ما گرفتند اما بچه‌ها را با ماشین خراب به اردو بردند، سرایدار بارها به راننده گفته بود که ماشین خراب است و بزند کنار تا اولیا به دنبال دانش‌آموزان بیایند اما راننده گوش نکرده است.

فیلم زیر: گزارش رسانه داخلی "کرمان‌نو" از مراسم تشییع پیکر یکی از دانش آموزان به نام پریناز بحرینی با حضور وزیر آموزش و پرورش را ببینید.

ترمز برید؛ آمبولانس دیر رسید بچه‌‏ها مردند

روزنامه هم میهن نوشته: روز پنجشنبه، دو اتوبوس از مدرسه فرزانگان کرمان برای دیدن کلوت‌های قدیمی به کویر شهداد رفتند؛ یکی با ۴۱ سرنشین و یکی با ۳۸ نفر. در راه بازگشت، راننده اتوبوس دوم با ۴۱ سرنشین، در سه‌راهی شهداد و در محور سیرچ به کرمان، به سراشیبی که می‌رسد، فریاد می‌زند بروید انتهای اتوبوس، ترمز کار نمی‌کند، خراب شده است. دختر‌ها انتهای اتوبوس جمع شدند و دود همه‌جا را گرفت. اتوبوس به پهلو افتاد، روی زمین غلت زد و ایستاد. از این اتوبوس شش نفر، دیگر زنده بیرون نیامدند.

دانش‌آموزان استعدادهای درخشان علاقه‌ای به رفتن به مدرسه ندارند، به‌ویژه آن پشت‌کنکوری‌ها. برای اردوی شهداد دو اتوبوس کرایه می‌شود تا دانش‌آموزان سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم را به شهداد ببرند، برای استراحتی کوتاه بین رقابت‌های درسی سخت و نفس تازه‌کردن تا فاصله باقی‌مانده تا کنکور. بعد از تصادف، در بیمارستانی که مصدوم‌ها را بستری کرده بودند، می‌گفتند که بیشتر دانش‌آموزهای فوت‌شده هم پایه دوازدهم ریاضی بوده‌اند.

دخترها، آن‌هایی که از حادثه جان به‌در برده‌اند، برای خانواده‌ها تعریف کرده‌اند که اتوبوس اول مشکلی نداشت و جدید بود اما اتوبوس دیگر، دست دوم بود و بوی گازوئیل می‌داد؛ این را یکی از دخترها احساس کرده بود. بعد این بو به مشام بقیه هم رسید و به شوخی گفتند که این اتوبوس را عوض کنید، اما کسی باور نکرد، دخترها هم باور نمی‌کردند.

بعد از حادثه، ویدئویی از لحظه امدادرسانی اورژانس کرمان و رسیدن سر صحنه حادثه منتشر می‌شود؛ خانواده‌ها و دخترها باور نمی‌کنند. می‌گویند، امداد دیر رسید و حالا برای آن فیلم درست کنند که آن را پنهان کنند.

حالا خانواده‌های داغدار می‌خواهند بدانند چرا این اتفاق افتاده است؟ آن اتوبوس معاینه فنی داشته یا نه؟ آن شرکت مجوز داشته است یا نه؟ هنوز نمی‌دانند چرا اورژانس دیر رسید؟ چرا در ویدئویی که منتشر شد، ساعت ۹:۴۶ شب ماموران در حال هماهنگی برای ارسال آمبولانس هستند درحالی‌که اتوبوس دخترها ساعت ۶:۳۰ عصر پنجشنبه ترمز برید.




www.youtube.com/watch?v=L6w-o8pUT-8

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

زرین | February 8, 2025 10:14 AM

چون دراسلام زن نصف مرد حساب میشه و احتمالا کشته شدگان تعداد شان مفرد است نمیتوانند اسامی را منتشر کنند و بگویند اینقدر نفر کشته شده اند پس منتظرند بلکه یکی دیگر از مجروحان بمیرد آنوقت بشود تعداد را بدون ممیز اعلام کنند


گزارش یا اعتراض به این نظر
Mani | February 9, 2025 08:44 PM

شاید در دوران معاصر کمتر ملتی چون مردم ایران در چنین ابعاد عظیم بسیار گسترده توسط اسلامگرایان اهریمن و جنایتکار تحقیر و شکنجه شده اند
ملتی که بعلت ضعف و عقب افتادگی چشم به نجات خود توسط کشورهای دیگر دارند اینهمه کشتار، ویرانی، شکنجه توسط آخوندهای خونخوار متعفن و سایر اسلامگرایان تبهکار هنوز اکثریت مردم را بیدار نکرده است (منظور قشر نادان خاکستری است) تا متحد شوند، حرکت کنند تا این اهریمنان جنایت را سرنگون و آنان را برای همیشه و بطور کامل در ایران محو و نابود کنند این موجودات سمی و کشنده فاضلاب اسلام متعفن و جنایت ایران اهورایی را به تاریکی ژرف و ورطه هولناک کشانده اند این تاریکی و ظلمت ژرف فقط با محو این موجودات متعفن و سمی و نابودی آن دین جهل و جنایت تازیان امکان پذیر خواهد بود


گزارش یا اعتراض به این نظر
کهن دیارا | February 10, 2025 05:04 AM

این دانش آموزان کودک نبوده اند بلکه در رده ۱۰تا ۱۲ دبیرستان و همه دانش آموزان برجسته! سوال اینستکه این دانش آموزان که متوجه خرابی اتو مرگ (اتوبوس) میشوند وبا توجه به حوداثی که این اتوبوسها دچار میشوند چرا همگی مصمم به راننده فشار نیاوردند که بایستد و از اتوبوس پیاده شوند؟ چرا پدر و مادرها کور کورانه فرزندانشان را بدست جلادان آموزش و پرورش مرگ میسپارند و حتی فرهنگ مقاومت را به بچه هایشان در برابر اینگونه بی کفایتی ها یاد نمی دهند تا از اینگونه حوادث مرگبار جلوگیری کرده و شاهد مرک فرزندانشان نشوند ؟چه بر سر ملت ایران آمده که بکلی مسخ شده اند!؟


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست