چهارشنبه، 22 مهر ماه 1405 = 14-10 2026

فیلم؛ علی‌سینا را اعدام کردند... او را از ما گرفتند، اما صدایش خاموش نمی‌شود

کوهنورد، موزیسین و صدایی که با اعدام خاموش نمی‌شود. او را از ما گرفتند، اما نامش، خاطره‌اش و آنچه برایش ایستاد، از حافظهٔ ما پاک نخواهد شد. نامشان را فراموش نمی‌کنیم...

علی‌سینا مصطفوی، کوهنورد و موزیسین اهل کرمان صبح امروز اعدام شد. رژیم تبهکار اتهامات او را «محاربه به قصد ایجاد رعب و وحشت، شروع به قتل، ایراد صدمه بدنی عمدی به‌وسیله تیراندازی، قدرت‌نمایی با سلاح گرم، ساخت و نگهداری مواد منفجره، کشیدن سلاح به قصد جان مردم و ترساندن، ارتباط با رسانه‌های معاند وابسته به رژیم صهیونیستی» اعلام کرده است.

یکی دیگر از «جرم‌های» او حضور در اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ اعلام شده است. در خبر رسانه دستگاه قضایی رژیم تبهکار به صراحت نوشته شده حکم اعدام صادر شده برای مصطفی با توجه به «گزارش ضابطان قضایی و همچنین اقاریر صریح» او بوده است.

شاهزاده رضا پهلوی پیش از اعدام این معترض ایرانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: او کوهنورد و فاتح قله‌های متعدد از جمله اورست است. جوانی میهن‌پرست که در پی اعترافات اجباری تحت شکنجه، در دادگاه نمایشی جمهوری اسلامی به اعدام محکوم شده است. (فیلم زیر)

کارشناسان حقوقی تاکنون بارها نسبت به محاکمه‌های غیرعلنی، همراه با شکنجه، ناپدیدسازی قهری و اعترافات اجباری متهمان و صدور حکم اعدام برای آنها ابراز نگرانی کرده‌اند.

هفته گذشته نیز ۴۶ کشور در بیانیه مشترکی ادامه و گسترش استفاده از مجازات اعدام در ایران، به‌ویژه علیه معترضان را محکوم کردند و با استناد به یافته‌های کارشناسان سازمان ملل گفتند که مجازات اعدام در جمهوری اسلامی برای ایجاد ترس، سرکوب مخالفت و بازداشتن مردم از بیان مسالمت‌آمیز و تجمع به کار گرفته می‌شود.



www.youtube.com/watch?v=abN6QZmewAo

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست