شنبه، 16 آبان ماه 1405 = 07-11 2026

فیلم،؛ بازتاب حضور شاهزاده رضا پهلوی در فرانکفورت در رسانه‌های آلمانی

امروز هنگام اهدای جایزه آزادی ۲۰۲۶ بنیاد آلمانی فریدریش ناومان به شاهزاده رضا پهلوی در فرانکفورت، هزاران تن از هموطنانمان در بیرون محل برگزاری مراسم تجمع و با شعارهایی از رهبر انقلاب شیروخورشید حمایت کردند. (فیلم زیر در رسانه‌های آلمانی)

شاهزاده رضا پهلوی هنگام دریافت این جایزه گفت: برای من لحظه‌ای بسیار تاثیرگذار و افتخاری بزرگ است که از من خواسته شده این جایزه معتبر را به نمایندگی از هم‌میهنان شجاعم دریافت کنم. ایران در دهه‌های گذشته مانند خانه‌ای بوده که ساکنان و صاحبان اصلی آن یا از خانه خود بیرون رانده شدند یا در آن زندانی شده‌اند. کلیدهای این خانه در سال ۱۳۵۷ از مردم گرفته شد.

شاهزاده رضا پهلوی گفت که مردم ایران خواستار هدف قرار گرفتن جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران، دستگاه سرکوب و سلاح‌هایی هستند که علیه خود آن‌ها به کار گرفته می‌شوند.



www.youtube.com/watch?v=H3iYz8KgElU

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست