سه شنبه، 4 اردیبهشت ماه 1403 = 23-04 2024

پیام؛ دلاورانی که در برابر متجاوزان ایستادند، گارد جاویدان ایران بودند

لشکرکشی رژیم علیه زنان نشانه هراس، درماندگی و شکنندگی آن است

شاهزاده رضا پهلوی در پیامی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «دور جدید لشکرکشی اوباش رژیم زن‌ستیز اسلامی به خیابان‌ها برای تحمیل حجاب اجباری به زنان ایران، نشانگر هراس، درماندگی و شکنندگی روزافزون این رژیم در سطح داخلی و بین‌المللی است.»

او افزود: «جمهوری اسلامی امروز، پس از تحریم سیرک انتخابات از سوی اکثریت ایرانیان، افتضاح موشک‌پراکنی ناموفق به اسرائیل و ناتوانی در دفاع از حریم هوایی کشور، و نیز فلاکت اقتصادی ناشی از فساد و بی‌کفایتی ریشه‌دار، بیش از پیش نزد مردم ایران و جهانیان منزوی و منفور شده است.»

او تصریح کرد: «هدف رژیم ایران‌ستیز و رهبر هراسیده آن از این لشکرکشی خیابانی، هراس افکندن در قلب زنانی‌ است که با ایستادگی خود در برابر حجاب اجباری، هر روز و هر لحظه رژیم را به چالش می‌کشند و عقب می‌رانند.

شاهزاده رضا پهلوی ضمن ستودن دلاوری "گردآفریدهای ایران" در پیامی به "مردان میهن" اعلام کرد:«امروز بیش از هر زمان دیگری در کنار خواهران و مادران و دختران و همسران و همه زنان ایران بایستید و از آنان دفاع کنید. آنکه در این تجاوز سازمان‌یافته، زنان ایران را می‌آزارد دشمن است: دشمن شما و دشمن ایران.»

او افزود: «دفاع از زنان میهن‌مان یک وظیفه انسانی و ملی‌ است. در این مسیر، آنها که به دفاع از زنان ایران برمی‌خیزند، پا جای پای سلسله بلندی از جاویدنامان در درازنای تاریخ پرشکوه‌مان می‌گذارند؛ دلاورانی که در برابر متجاوزان ایستادند، گارد جاویدان ایران بودند تا خاک و نام ایران جاویدان بماند.»



امیرارشادی | April 23, 2024 08:43 AM

خوش خبر باشی همای بام ملت
شهریارا ما درفش کاویان افراشته ایم
از ارس تا خلیج فارس تا کارون وهیرمند
اقوام ازآزری گیلک و کرد وبلوچ تا عشایر
تن به تن آماده ایم با جان و دل
پهلوی فرمانده ایران زمین
ملت یک پارچه ایران کنون
فرمان بگیرد از تو شاهنشاه ایران
امیر ارشادی


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک info@IranPressNews.com

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست