آدرس پست الکترونيک [email protected]









چهارشنبه، 20 خرداد ماه 1394 = 10-06 2015

بازداشت دو فعال موسیقی زیرزمینی

بازداشت چهار کنشگر شبکه های اجتماعی و دو فعال موسیقی زیرزمینی در شهرهای مختلف ایران

خبرگزاری هرانا- چهار فعال در حوزه شبکه های اجتماعی و دو تن از اعضای موسیقی زیرزمینی، طی روزهای اخیر در تهران و کرمان بازداشت شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبرى مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حامد قنبری، محمود موسوی، شایان اکبرپور و امیر بن سعیدی، روز یکشنبه دهم خرداد ماه در تهران، و آقایان احسان الله آموزگار و آرش حلاج روز دوشنبه یازدهم خرداد ماه ۱۳۹۴ در کرمان توسط ماموران لباس شخصیِ مسلح به سلاح کمری و بیسیم بازداشت شدند.

بر اساس گزارش رسیده، آقایان موسوی و اکبرپور گرداننده صفحه ای فیسبوکی در خصوص اوضاع اجتماعی و مذهبی حاکم بر کشور بودند که در تهران مورد شناسایی نهادهای امنیتی – سایبری و بازداشت قرار گرفتند.

همچنین آقایان احسان الله آموزگار و آرش حلاج از فعالان موسیقی زیرزمینی نیز، روز دوشنبه یازدهم خرداد ماه در یکی از محل های تمرین خود در کرمان توسط ماموران لباس شخصی بازداشت شدند. بر اساس گزارش همسایگان، این دو فرد مورد ضرب و شتم ماموران و شکستن آلات موسیقیشان قرار گرفتند.

هنوز از محل بازداشت و سرنوشت بازداشت شدگان خبری منتشر نشده است.

لازم به ذکر است، غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول و سخنگوی دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، روز دوشنبه هجدهم خرداد ماه طی یک کنفرانس خبری گفته بود:‌ “چند نفر از کسانی که مرتبا در شبکه‌های مجازی اقدامات ضد امنیتی و فراخوان‌های غیرقانونی صادر می کردند، از سوی نیروهای امنیتی شناسایی و بازداشت شده اند.” این مقام قضایی با بیان اینکه “ممکن است تعداد افراد بازداشتی کم یا زیاد شود”، ادعا کرد که افراد مذکور “در بازجویی های اولیه گفته اند یک انگیزه ضد امنیتی و ضد انقلابی داشتند.”

در گزارشی دیگر اینکه از وضعیت رئوف شهبازى، دانشجوى دانشگاه صنعتى همدان که از هفته گذشته بازداشت و به زندان همدان منتقل شد، خبری در دست نیست. رئوف شهبازى به اتهام توهین به بنیانگذار جمهورى اسلامى در فضاى مجازى، از سوى شعبه اول دادگاه انقلاب همدان، به دو سال حبس محکوم شده بود، که اوایل خرداد ماه امسال مورد بازداشت قرار گرفت.

طبق اعلام سازمان گزارشگران بدون مرز، جمهوری اسلامی ایران با دهها وبنگار بازداشتی، یکی از ۵ زندان فعالان رسانه ای در جهان است و ایران در میان ۱۸۰ کشور جهان، رتبه ۱۷۳ آزادی رسانه ها و اطلاع رسانی را کسب کرده . بر اساس گزارش ها، فشار دستگاه‌های امنیتی بر فعالان اینترنتی و سایبری و بلاگرها همچنان ادامه دارد.



amir June 10, 2015 05:05 PM

اینا صد در صد سبیله ماموران حکومتی رو چرب نکردن واگر نه مثله تتلو که هر کاری که دوست داره میکنه و کاری به کارش ندارن تمام حرکتهای تتلو خلاف ولی کاری به کارش ندارن چرا ؟ فکر میکنین عاشقه چشم و آبروشن نه باج سیبیل میگیرن ازش وگرنه گرفتنه تتلو مثله ابه خوردنه براشون

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: