بازدیدکنندگان ارجمند بدلیل تغییرات فنی ایران‌پرس‌نیوز موقتا بروزرسانی نمی‌شود
















آدرس پست الکترونيک [email protected]









آدينه، 26 آبان ماه 1391 برابر با 2012 Friday 16 November

هاشمی رفسنجانی: خوشبختانه قحط‌‌ الرجال نیست

سفیرنیوز: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به درخواست‌هایی برای حضور بیشتر در صحنه سیاسی و انتخابات آینده، گفت: خوشبختانه در کشور قحط‌الرجال نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از اعضای کانون نمایندگان ادوار غرب کشور در مجلس شورای اسلامی، سخنان نمایندگان مردم را برآمده از درد و نیاز جامعه و ضروریات حاکم بر کشور خواند و با اشاره به معضلات کشور، اظهار داشت: نباید اجازه داد اوضاع جامعه اسلامی به جایی برسد که دوستان انقلاب دل‌خون و دشمنان کشور شاد و امیدوار شوند.

وی با توجه به مشکلات کشور در عرصه‌های سیاست داخلی، خارجی، اخلاقیّات، اعتقادات و وضع معیشت مردم، گفت: بعد از پایان جنگ تحمیلی و شروع بازسازی کشور، علیرغم وجود خرابی‌های بسیار، کسری بودجه 51 درصدی و دشمنی‌های خارجی، اتحاد و همدلی مردم، اخلاق، صبر و وفاداری آحاد جامعه و وحدت دلسوزان و نیروهای انقلاب از همه سلایق، سرمایه عظیم کشور برای سازندگی ایران اسلامی بود.

این عضو مجلس خبرگان رهبری، تفرقه، پراکندگی و بدبینی را آفت یک جامعه پویا و در حال رشد خواند و با اشاره به وجود ساختارها و بنیان‌های محکم و خوب به جا مانده از دولت‌های پس از جنگ، یادآور شد: اگر چه امروز کارها سخت شده، اما می‌توان با بازسازی سرمایه‌های اجتماعی کشور، در پیش گرفتن عقلانیت و مدیریت صحیح در سطح داخلی و بین‌المللی و ایجاد وفاق و ائتلاف بین نیروهای وفادار به نظام از سلایق و جناح‌های گوناگون به سرعت کاستی‌ها و ضعف را تبدیل به کارآمدی و رشد و توسعه کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دولت وحدت ملی را بر پایه حضور نیروهای وفادار و کارآمد جناح‌ها و سلایق گوناگون و تحت حمایت رهبری معظم انقلاب ممکن دانست و تصریح کرد: موضوع وحدت ملی با شانتاژهای جاهلانه یا مغرضانه مورد هجمه تندروها قرار می‌گیرد در صورتی که منظور، تشکیل دولت وحدت ملی است که می‌تواند گره‌گشای مشکلات و معضلات کنونی جامعه باشد.

وی افزود: انتخابات آزاد، قانونی و فراگیر، مهمترین نمود و تجلّی مشارکت مردم در اداره کشور است و همین امر زمینه حضور سلایق گوناگون در مجلس، دولت و سایر ارکان نظام را فراهم می‌کند.

هاشمی‌رفسنجانی با بیان اینکه در حال حاضر مردم و مسئولان لزوم وحدت و یکپارچگی را بیش از همیشه احساس می‌کنند، در پیش گرفتن سیاست خارجی معقول و منطقی با اصرار بر احقاق حقوق حقه جمهوری اسلامی را یکی دیگر از نیازهای کنونی ایران اسلامی خواند و گفت: آنچه که موجب اقتدار و عظمت ملت ایران در قبال دشمنان ریز و درشت خارجی است، وحدت و اتفاق مردم و مسئولان است و تفرقه و تشتّت، مانند خوره به کشور از داخل لطمه می‌زند.

وی در ادامه در پاسخ به درخواست‌های حاضرین جلسه برای حضور بیشتر در صحنه سیاسی و نیز انتخابات آینده، به وجود نیروهای دلسوز، کارآمد و توانمند که می‌توانند بار مدیریت صحیح کشور را به عهده گیرند، اشاره و تأکید کرد: خوشبختانه در کشور قحط‌الرجال نیست و امیدواریم شرایط به گونه‌ای پیش رود که عرصه ورود و فعالیت نیروهای دلسوز، فعال و لایق در کشور فراهم شود. زیرا در شرایط کنونی هر کس دلش برای انقلاب و نظام اسلامی می‌سوزد، باید اشتباهات را شناسایی و برای جبرانش تلاش کند.

رئیس مجمع تشخیص با اشاره به حضور 60 ساله خود در عرصه مبارزه و انقلاب و نظام اسلامی تصریح کرد: در تمام این مدت هیچ چیزی را برای خود نخواسته‌ام و هر آنچه خواسته و تلاش کرده‌ام برای خدمت به انقلاب، نظام و مردم وفادار ایران بوده و تا پایان عمر هم از تلاش برای خدمت و اصلاح امور دست بر نخواهم داشت.

در ابتدای این دیدار آقایان حشمتیان، داریوش قنبری، احد طهان، کریمان، سیدمحمد تویسرکانی، محمدعلی کریمی، حاصل راسه، علی ططری (فرزند مرحوم اسماعیل ططری)، علی‌اکبر متین، حسنی، محمدیان، یعقوبی، ساداتیان و محمد محمدرضایی در سخنان خود محورهای ذیل را بیان کردند:

- درخواست با اتفاق جمع حاضر برای کمک آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی برای برون‌رفت از مشکلات کشور

- لزوم تلاش برای دور ساختن کشور از کید دشمنان و مخاطرات خارجی

- لزوم تشکیل کمیته‌های گوناگون از نخبگان و استفاده از تجربیات و توانمندی آنان برای حل مشکلات کشور

- کشور بزرگ، مستعد و توانمند، به مدیریت بزرگ و کارآمد نیز نیاز دارد

- لزوم برقراری عدالت قومیّتی و استفاده از توانمندی اقوام و اهالی مذاهب گوناگون در اداره کشو

- حفظ انقلاب همانند پیروزی آن تنها با حمایت مردم و احترام به آنان امکان‌پذیر است

- لزوم ارائه تفسیری رحمانی از دین و نظام اسلامی در داخل و سطح بین‌الملل

- لزوم بازسازی سرمایه‌های اجتماعی برای بهره‌برداری بهتر از امکانات و استعدادهای جامعه

- تشکر از خدمات و اقدامات دولت سازندگی برای بازسازی مناطق جنگ‌زده کشور و عمران و آبادی فراوان

- تحت‌الشعاع قرار گرفتن مسائل و معضلات اجتماعی با برجسته شدن مسائل اقتصادی و سیاسی

- نگرانی از سست شدن اعتقادات و ارزش‌ها نزد جوانان

- لزوم حضور و مشارکت گرایش‌ها و سلایق گوناگون در عرصه سیاسی و انتخاباتی کشور

- تکاپوهای اجتماعی نشان‌دهنده امیدوار بودن جامعه به اصلاح امور است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2024 IranPressNews.com All Rights Reserved