به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.








شنبه، 13 اسفند ماه 1390 برابر با 2012 Saturday 03 March

برخی “مدعیان اصلاح طلبی” از راه یابی به مجلس بازماندند

سحام نیوز: با انتشار نتایج آراء اکثر حوزه های انتخابات مجلس فرمایشی در سراسر کشور توسط خبرگزاری های داخلی؛ گزارش ها حاکی از عدم راهیابی مدعیان اصلی اصلاح طلبی به مجلس نهم است.

در این میان چهره های نام آشنایی چون مصطفی کواکبیان در حوزه سمنان، محمد رضا خباز از شهر کاشمر، قدرت الله علیخانی در حوزه قزوین، محمد حسین مقیمی از شهر خمین و نیز انوشیروان محسنی از حوزه انتخابیه نوشهر و چالوس به مجلس نهم راه نیافتند.

این در حالیست که طیف گسترده احزاب و گروه های اصلاح طلب و نیز رهبران جنبش مردمی، در پیام های جداگانه، از مردم خواسته بودند تا در این انتخابات نمایشی شرکت نکنند.

دراین میان مصطفی کواکبیان نماینده فعلی سمنان با بیش از ۱۹ هزار رأی از حضور در مجلس فرمایشی برای بار دوم باز ماند. این در حالیست که وی در روز ۲۱ دی ماه ۹۰ در مراسم بسیج دانشجویی در خصوص مهدی کروبی و میرحسین موسوی گفته بود: “ هنگامی که این افراد مقابل ولی فقیه می‌ایستند پس جزء اصلاح طلبان نیستند.”

وی در حالی نقش هنر پیشه اول را در غیاب اصلاح طلبان برای حکومت بازی می کرد، که خود را یک اصلاح طلب واقعی می خواند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved