
ترامپ به اکسیوس: ما در رویارویی با رژیم ایران بر سر احتمال ازسرگیری حملات گسترده، به مقطعی حساس نزدیک میشویم.
بهزودی باید تصمیمی بزرگ بگیرم که آیا وارد عمل شوم و رژیم ایران را از میان بردارم یا خیر؛ تمام گزینهها برای من روی میز است. هر اتفاقی ممکن است بیفتد
میخواهم از فرصت نشست سازمان ملل استفاده کنم تا مستقیماً نظرات متحدان منطقهای را درباره گامهای بعدی در این جنگ بشنوم.
میخواهم از موضع متحدان منطقهای آگاه شوم، چرا که ما همواره مشتاق حفاظت از آنها بودهایم.
ایرانیها با ما در تماس مستقیم هستند و همچنان تمایل دارند به توافق برسند.
من از موفقیت محاصره دریایی در جلوگیری از صادرات نفت ایران بسیار راضی هستم؛ از زمانی که این اقدام را آغاز کردیم، هیچ کشتیای به ایران نرسیده است.
سیبیاس به نقل از مقامات آمریکایی: رژیم ایران در روزهای اخیر دو پهپاد آمریکایی از نوع MQ-1 را سرنگون کرد.
آکسیوس به نقل از مقامات گزارش داد: ترامپ دستور داد که سطح فعلی نیروها در خاورمیانه تا پایان سال حفظ شود تا در صورت بازگشت به وضعیت نبرد، آمادگی لازم وجود داشته باشد.