
وال استریت ژورنال، به نقل از منابع خود گزارش داد که مذاکرات برنامهریزیشده برای این هفته بین واشنگتن و تهران در سوئیس به دلیل درگیریهای اخیر متوقف شده است.
این در حالیست که مایک والتز، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل پیش تر در گفتوگو با فاکسنیوز گفت که گفتوگوهای فنی میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد و پرزیدنت ترامپ همیشه به دیپلماسی فرصت خواهد داد، اما صبر رییسجمهور برای همیشه ادامه نخواهد داشت.
سناتور راجر مارشال نیز به انبیسی گفت که اقدامات کنونی ارتش آمریکا در تنگه هرمز را باید نوعی عملیات پاکسازی نهایی تلقی کرد و اگر رژیم ایران به حملات خود ادامه دهد، باید ده برابر آن به آنها پاسخ داده شود.
این سناتور آمریکایی در باره عملیات پاکسازی نهایی توسط ارتش آمریکا در تنگه هرمز توضیح بیشتری نداد. اما به نظر می رسد که هدف از این عملیات ایمنسازی این محل برای اقدام بعدی آمریکا جهت کنترل تنگه هرمز باشد.
خبرنگار الجزیزه از واشنگتن امروز در گزارشی گفت: کاخ سفید تصمیمی استراتژیک برای درگیری مستقیم نظامی بر اساس اصل «چشم در برابر چشم و دندان در برابر دندان» گرفته است و تهران را به خاطر تخریب روح و نتایج «یادداشت تفاهم سوئیس» کاملاً مقصر میداند.
او گفت که دولت آمریکا هدف قرار دادن یک نفتکش با پرچم سنگاپور توسط سپاه پاسداران در پنجشنبه گذشته را جرقهای میداند که عمداً باعث فروپاشی تلاشهای کاهش تنش شده است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اظهار داشت که ایالات متحده ممکن است به دلیل تحریکات ایران و تلاشها برای پیوند دادن مسئله تنگه هرمز با جبهه جنوب لبنان، به نقطهای برسد که «دیگر قادر به خویشتنداری یا اقدام منطقی نباشد».
در حالی که ترامپ به فرماندهی مرکزی ایالات متحده اختیار تام برای واکنش فوری به هرگونه اقدام نظامی ایران داده است، معاون او، جی. دی. ونس، تأکید کرد که پس از رد مذاکرات پشت پرده توسط تهران، دریچه راهحل دیپلماتیک از بین رفته است؛ در نتیجه، واشنگتن رسماً از موضع «حسن نیت» به فعال کردن گزینه بازدارندگی نظامی جامع برای محافظت از خطوط کشتیرانی در سواحل عمان و آبهای بینالمللی تغییر موضع داده است.
ترامپ هیچ تمایلی به ادامه جنگ ندارد چون خرج جنگ بسیار بالاست و ترامپ خواهان فشار بیشتر به رای دهندگان آمریکایی نیست و برای همین به فشار اقتصادی و محاصره دریایی بسنده خواهد کرد
ترامپ و تیمش به حکومت اسلامی قراردادی نشان داده اند که لازمه موفقیتش کنار گذاشتن حزب الله و لبنان است ولی برای حکومت ایران اولویت با لبنان است و نه با ایران
حقوق ماهیانه سربازان حزب الله در لبنان که سپاه می پردازد از 5 هزار دلار در ماه تا 12 هزار دلار در ماه است در صورتی که سپاهیان در ایران 500 دلار در ماه حقوق دارند
یک کارگر در ایران 95 دلار و معلولین بهزیستی در ایران 12 دلار در ماه دریافتی دارند
حملات آمریکا به مناطق جنوبی برای ازادسازی تنگه هرمز هم تا امروز به جایی نرسیده و آزادسازی زمینی استان هرمزگان و استقرار دولت موقت انقلابی تنها راه ایمن کردن تنگه هرمز است