خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 25 دی ماه 1404 = 15-01 2026

اعتراضات ایران؛ مخالفان ایرانی به مکرون: دوران ابراز نگرانی به سر آمده

رضا دقتی، عکاس‌خبری ایرانی-فرانسوی، در نامه‌ای سرگشاده به امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، با روایت داستان دختری ۲۳ ساله به نام «روبینا» که تنها به جرم گفتن «آزادی» با گلوله جنگی کشته شده، وضعیت کنونی ایران را به یک «کشتارگاه» توصیف کرده است.

او با اشاره به نیم قرن تجربه‌اش در ثبت جنگ‌ها و نسل‌کشی‌های جهان، وقایع امروز ایران را «بربریتی خاص» و «کشتار سیستماتیک جوانان و زنان» خواند.

دقتی تأکید کرد که دوران بیانیه‌های دیپلماتیک و ابراز نگرانی به سر آمده و فرانسه به عنوان مهد حقوق بشر باید فوراً رهبری یک ائتلاف جهانی را برای توقف این خونریزی بر عهده بگیرد.

خواسته اصلی او شامل تحریم‌های فلج‌کننده علیه مقامات و خانواده‌هایشان، اخراج آنان از اروپا، مسدود کردن دارایی‌ها، ارجاع پرونده به دادگاه لاهه و حمایت از رسانه‌های مستقل است.

رضا دقتی در پایان با اشاره به آمار هولناک کشته شدگان اعتراضات ایران به مکرون هشدار داد که «تاریخ درباره سکوت ما قضاوت خواهد کرد».

شهاب | January 13, 2026 11:21 AM

خامنه ای تا لحظه آخر به کشتار و قتل عام مردم ایران ادامه میده و دست ضحاک رو از پشت بسته به امید دستگیری زنده وی و پزشکیان و قالیباف و لاریجانی و عراقچی و همه امامان جمعه


گزارش یا اعتراض به این نظر
بابک | January 16, 2026 04:05 AM

تنها راه نجات مسلح شدن مردم دلیر ایران است


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست