خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 15 آبان ماه 1404 = 06-11 2025

حزب‌الله تائید کرد؛ آمریکا و اسرائیل هنوز کارهای ناتمام در لبنان دارند

حزب‌الله لبنان در یک نامۀ سرگشاده گفته که با هر نوع مذاکرۀ سیاسی با اسرائیل مخالف و «در دفاع از حق مشروع خود» مصر است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، حزب‌الله در یک نامۀ سرگشاده که خطاب به رهبران لبنان است، اعلام کرده‌است که این گروه با «هر گونه مذاکرۀ سیاسی با اسرائیل» مخالف است و این کشور را متهم کرده که می‌خواهد «لبنان را به توافق سیاسی‌ای بکشاند» که «به نفع منافع ملی کشور نیست».

در نامه آمده‌است که «ما برای دفاع از خود در برابر دشمنی که جنگ را بر کشور ما تحمیل کرده و دست از تجاوزاتش بر نمی‌دارد، بر حق مشروع خود تأکید می‌کنیم».

در این نامه هم‌چنین از «تصمیم‌ شتاب‌زدۀ دولت» در امر خلع سلاح حزب‌الله انتقاد شده و تأکید کرده که اسرائیل از این تصمیم «سوءاستفاده کرده» تا موضوع «خلع سلاح را در سراسر خاک لبنان به عنوان شرط پایان خصومت‌ها تحمیل کند. امری که غیرقابل قبول است».

یک منبع نزدیک به حزب‌الله به خبرگزاری فرانسه گفته‌است که این «نامۀ سرگشاده» پس از آن منتشر شد که فرستاده‌های آمریکایی و مصری که به تازگی به لبنان سفر کرده‌اند، مقامات لبنانی را برای آغاز مذاکرات سیاسی مستقیم با اسرائیل زیر فشار گذاشته‌اند.

این در حالیست که نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، حزب‌الله را متهم کرده که برای «مسلح شدن دوباره» تلاش می‌کند و وزیر دفاع اسرائیل نیز گفته‌است که رئیس جمهور لبنان در امر خلع سلاح حزب‌الله «تعلل کرده‌است».

رادیو فرانسه در گزارشی گفت: حزب‌الله، پس از جنگ اخیر با اسرائیل به شدت ضعیف شده‌است. تل‌آویو به همراهی واشنگتن به همین دلیل بیروت را زیر فشار قرار داده‌اند، تا‌ روند خلع سلاح این گروه مورد حمایت رژیم ایران را هر چه زودتر به پایان برساند. خواستی که همواره از سوی حزب‌الله رد می‌شود.

راز هشدا آمریکا به عراق؛ هدف حزب الله لبنان است

شبکه الجزیره در گزارشی با اشاره به هشدار وزیر جنگ آمریکا به عراق درباره هرگونه مداخله در عملیات احتمالی واشنگتن در منطقه، هدف حمله احتمالی را حزب الله لبنان دانست.

الجزیره در ادامه مطلب خود آورده است: در تهران تحلیلگران هشدار آمریکا را پیامی غیرمستقیم به جمهوری اسلامی و متحدان منطقه‌ای آن قلمداد می‌کنند به ویژه که این هشدار در راستای حملات ادامه دار علیه گروههای محور مقاومت و افزایش تنش از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به بعد است.

هرچند هشدار آمریکا به طور مستقیم خطاب به گروههای عراقی است اما برخی ناظران در ایران بر این باورند که هدف اصلی احتمالی عملیات آتی گروههای عراقی نیست بلکه لنبان و حزب الله است که سلاحش همچنان خشم آمریکا و اسرائیل را به همراه دارد.

یک تحلیلگر سیاسی در این زمینه گفت که آمریکا و اسرائیل هر دو بر این باورند که جنگ سال گذشته و حملات روزانه پس از آن برای نابودی توان نظامی حزب الله کافی نبوده است و همین موضوع انتقال به مرحله ای تازه از افزایش فشار و عملیات جدید علیه این گروه را توجیه می کند.

English Summary

Hezbollah has issued an open letter opposed to any political negotiations with Israel, asserting its commitment to defend its "legitimate rights." In the letter directed at Lebanese leaders, the group accuses Israel of attempting to coerce Lebanon into an unfavorable political agreement.

Hezbollah emphasizes its right to defend itself against an enemy that has imposed war on Lebanon and continues its aggressions. The letter critiques the Lebanese government's rushed decision to disarm Hezbollah, arguing that Israel has exploited this decision to impose disarmament conditions throughout Lebanon, which they deem unacceptable.

A source close to Hezbollah revealed that this letter follows pressure from recent American and Egyptian envoys urging Lebanese officials to engage in direct negotiations with Israel. Meanwhile, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu accused Hezbollah of seeking to rearm, and the Israeli Defense Minister noted that the Lebanese President has been hesitant regarding Hezbollah's disarmament.

Al Jazeera reported on American warnings to Iraq regarding potential interventions in regional operations, suggesting that Hezbollah in Lebanon is the likely target. Analysts in Tehran view the warning as an indirect message to Iran and its regional allies amid ongoing tensions since October 7, 2023. While the U.S. warning was directed at Iraqi groups, some observers believe the main focus is actually on Lebanon and Hezbollah, whose armament continues to provoke the ire of Washington and Tel Aviv.

Political analysts argue that both the U.S. and Israel believe that recent military actions have not sufficiently diminished Hezbollah's capabilities, justifying a new phase of heightened pressure and operations against the group.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست