خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 13 مهر ماه 1404 = 05-10 2025

فیلم؛ پیش‌بینی کارشناس داخلی از هدف قرار دادن خامنه‌ای در جنگ بعدی

رسانه عربی ارم نیوز مدعی شده که رژیم ایران برای جنگ قریب الوقوع با آمریکا و اسرائیل آماده شده و ۲۰ هزار موشک بالستیک و کروز برای شلیک در این جنگ آماده کرده است.

این در حالیست که وزیر دفاع جمهوری اسلامی گفته: اینکه مرتب می‌گویند حمله خواهد شد، حمله خواهد شد، می‌خواهند جامعه را دچار معضل کنند و ثبات کشور را به‌هم بزنند. این بخشی از همان جنگ است. مردم حواسشان به این جنگ شناختی باشد.

او گفت: ما به عنوان بخش نظامی باید آماده باشیم. اما سایر بخش‌ها نباید تحت تاثیر عملیات روانی نقل و انتقالات نظامی دشمن قرار بگیرند...

فیلم زیر: موسی غنی نژاد، کارشناس داخلی در یک برنامه تلویزیونی می گوید که در جنگ بعدی سران نظام از جمله رهبر هدف قرار خواهد گرفت و احتمال حمله به زیرساخت های کشور بسیار کم است چون باعث ناخشنودی و نارضایتی مردم خواهد شد.



www.youtube.com/watch?v=hap5qcQVrBw

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

English Summary

Arabic news outlet Aram News claims that Iran is preparing for an imminent war with the U.S. and Israel, having readied 20,000 ballistic and cruise missiles. In contrast, the Iranian Defense Minister emphasized that persistent threats of attack are attempts to destabilize society and create psychological warfare. He urged military readiness but advised that other sectors should not be swayed by enemy psychological operations. Additionally, local expert Moustafa Ghani Nejad suggested in a television program that in any future conflict, leaders, including the Supreme Leader, could be targeted, while attacks on infrastructure are unlikely to avoid public discontent.


روباه | October 5, 2025 03:48 PM

آنچه مردم ایران میخواهند هدف قراردادن خامنه ای و سپاهیان و بسیج و نیروی انتظامی و فلج کردن کامل سیستم های سرکوبگران از جمله نابودی ارتباطات بین گروههای مختلف جمهوری اسلامی است که تا مردم بتوانند بصورت برق آسا نظام را سرنگون کنند وظیفه پایگاههای خبر رسانی و سایتهای معتبر خارج از کشور در این زمان حیاتی است که مردم را به سوی اهداف تایین شده هدایت کنند و قوانین بازی را به مردم بگویند


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست