خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 22 خرداد ماه 1404 = 12-06 2025

معاون ترامپ: اگر مذاکرات با رژیم ایران شکست بخورد... هفته‌های بسیار حساس

«جی دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه در موسسه «مرکز کندی» در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا از نظر او رژیم ایران می‌خواهد سلاح هسته‌ای بسازد؟ گفت: این تصمیم برعهده آن‌ها است تا پیام خود را به جهان ارسال کنند.

او افزود: اما همان‌طور که رئیس جمهور ترامپ گفت، ما نمی‌خواهیم آنها سلاح هسته‌ای داشته باشند و حاضریم برای جلوگیری از آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

ونس تصریح کرد: درحال مذاکره با آنها هستیم و امیدواریم مذاکرات با موفقیت به سرانجام برسد. اما اگر مذاکرات با شکست مواجه شود، باید راهکاری جایگزین پیدا کنیم.

این در حالیست که ایالات متحده پس از تصمیم خود برای خارج کردن برخی از کارمندانش که در خاورمیانه کار می‌کنند، به شهروندان خود در مورد سفر به عراق «به هر دلیلی» هشدار داده است.

وزارت‌ خارجه ایالات متحده امروز -پنج‌شنبه- با افزایش هشدار سفر به سطح ۴ ‌هشدار قرمز را برای شهروندان خود صادر کرد. این بیانیه افزود: «به هر دلیلی به عراق سفر نکنید.»

چند هفته‌ی آینده بسیار حساس است

در همین حال یک کارشناس حکومتی در تهران گفت: چند هفته آینده، هفته‌های حساسی است. باید ببینیم عکس‌العمل ایران به قطعنامه احتمالی چه خواهد بود. آیا پرونده هسته‌ای ایران به سمت شورای امنیت می‌روند یا خیر؟ همه چیز به مذاکرات ایران و آمریکا بستگی دارد. کاهش این تنش ها با آژانس یا شورای حکام و نتیجه‌ی این قطعنامه‌ای که احتمالا صادر می‌شود، بستگی به این دارد که ایران و آمریکا چه خواهند کرد.

فرجی‌راد در پاسخ به این سوال که در رسانه‌هایی آمریکایی مطرح شده که نهایتا در اوایل تابستان مکانیسم ماشه فعال خواهد شد، گفت: خط‌هایی که در رسانه‌ها منتشر می‌شود عمدی از طرف دولت‌ها است و این خود یک عامل فشار است. ضرب‌الاجل تاریخی را می‌گویند تا ایرانیان را تحت فشار قرار دهند که تصمیم خود را بگیرند یا قبل از مذاکرات خود را آماده کنند تا پاسخ دهند. باید تا مذاکرات دور ششم صبر کنیم و ببینیم چه اظهاراتی از سوی میانجی، آمریکایی‌ها و توسط مذاکره‌کنندگان خودمان مطرح خواهد شد.

English Summary

U.S. Vice President Kamala Harris, speaking at the Kennedy Center, addressed whether Iran aims to develop nuclear weapons, stating that the decision lies with Iran to communicate its intentions. She emphasized that the U.S. does not want Iran to possess nuclear weapons and is prepared to take necessary actions to prevent this. Meanwhile, the U.S. has raised its travel warning for Iraq to level 4, advising citizens against travel for any reason. A Tehran expert noted that the coming weeks are critical for Iran's response to a potential resolution, which could influence the nuclear negotiations with the U.S.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست