خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 9 فروردین ماه 1404 = 29-03 2025

درخواست کاخ سفید: اخراج‌ مهاجرین باید تحت قانون دوران جنگ انجام شود

دولت ترامپ از دیوان عالی خواست تا اخراج مهاجران بر اساس قانون دشمنان خارجی را ادامه دهد، پس از آنکه یک دادگاه تجدیدنظر موقتاً آن را متوقف کرد.

دولت ترامپ از دیوان عالی ایالات متحده درخواست کرد تا اجازه دهد از قانون دشمنان خارجی برای اخراج مهاجران استفاده شود. این درخواست پس از آن صورت گرفت که دادگاه تجدیدنظر یک حکم موقت را تایید کرد که مانع از اخراج مهاجران به‌واسطه این قانون جنگی شد. این قانون به دولت این امکان را می‌دهد که روند معمول دادرسی را نادیده گرفته و افراد را بدون محاکمه به کشورهای دیگر اخراج کند.

در این درخواست اضطراری، دولت ترامپ اظهار داشت که حکم دادگاه باعث می‌شود ایالات متحده مجبور به پذیرش افرادی شود که مقامات امنیتی ملی آنها را اعضای یک سازمان تروریستی خارجی شناخته‌اند و تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا محسوب می‌شوند.

گاردین گزارش داد که این درخواست دولت ترامپ یک نبرد قانونی بین قوه مجریه و قضائیه ایالات متحده را در پی داشته است.

اداره حقوقی دولت آمریکا نیز در دفاع از درخواست خود اعلام کرده است که این پرونده سوالی اساسی را مطرح می‌کند: چه نهادی باید تصمیم بگیرد که عملیات‌های حساس امنیت ملی چگونه اجرا شوند، رئیس‌جمهور یا قوه قضائیه؟ و بر اساس قانون اساسی، پاسخ واضح است: رئیس‌جمهور.

در ۱۵ مارس، ترامپ قانون دشمنان خارجی را فعال کرد، که به دولت اجازه می‌دهد اتباع خارجی را که دشمنان ایالات متحده شناخته می‌شوند، اخراج کند. ترامپ گفت که باند ونزوئلایی "ترن د آرگوا" با دستور دولت ونزوئلا به ایالات متحده نفوذ کرده است، اما گاردین گزارش داد که اسناد اطلاعاتی ایالات متحده این ادعا را تایید نکردند.

پس از این اقدام، دولت ترامپ پروازهایی را به مقصد السالوادور ترتیب داد تا نزدیک به ۳۰۰ مهاجر را که به عضویت در باند متهم شده بودند، اخراج کند. اما در حین پرواز، یک قاضی فدرال دستور موقت داد که استفاده از این قانون برای اخراج مهاجران متوقف شود، اما این افراد به ایالات متحده بازگردانده نشدند.

آزادی مهاجرین ایرانی در پاناما؛ وضعیت ناامیدی و بلاتکلیفی

گزارش قبلی: دولت پاناما پس از چند هفته مقاومت در برابر انتقادها از نقض حقوق بشر، ده‌ها مهاجر را که پس از اخراج از ایالات متحده امریکا برای هفته‌ها در کمپ‌های دور افتاده این کشور نگهداری می‌شدند، آزاد کرد و به آنها ۳۰ روز فرصت داد تا خاک این کشور را ترک کنند.

تا کنون ۶۵ پناهجو و مهاجر غیرقانونی از کشورهای چین، روسیه، پاکستان، افغانستان، ایران و نپال تا کنون آزاد شده‌اند. در میان این افراد ایرانی‌هایی وجود دارند که مدعی‌اند از دین اسلام به مسحیت گرویده‌اند. هنوز مشخص نیست دقیقا چند ایرانی از امریکا اخراج شده و به پامانا ارسال شده اند.

همچنین، افغان‌ها هم تاکید دارند که از ظلم طالبان از افغانستان گریخته‌اند و در صورت بازگشت، روانه زندان می‌شوند و جانشان در خطر خواهد بود.

تعدادی از این مهاجران غیرقانونی نیز خود را عضو جامعه دگرباشان جنسی در ایران، پاکستان، افغانستان و روسیه می‌دانند.

اما پاناما تاکید دارد که تصمیم گرفته تا با سیاست مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا همراهی کند و با پذیرش مهاجران غیرقانونی اخراجی از آمریکا و استرداد آنها به کشورهایشان، پیام بازدارندگی به مهاجران غیرقانونی ارسال کند.

دولت پاناما در مواجهه با اعتراض پناهجویان به آنها وعده داده که در صورت ناتوانی از ترک این کشور در ۳۰ روز آینده، مهلت ۳۰ روزه دیگری برای آنها در نظر بگیرد.

تعدادی از پناهجویان آزاد شده به آسوشیتدپرس گفتند که بار دیگر تلاش خواهند کرد تا به خاک ایالات متحده بازگردند و شانس خود را برای رسیدن به رویای آمریکایی، یکبار دیگر امتحان کنند.

در این میان، گروه‌های حقوق بشری در تلاش هستند که کشورهای ثالثی را بیابند که حاضرند به این افراد پناهندگی بدهند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست