سه شنبه، 13 آذر ماه 1403 = 03-12 2024

خطر در کمین؛ پیشنهاد ماله کش اعظم به ترامپ از روی عجز و درماندگی

ظریف در نشریه فارن افرز نوشته: ایالات متحده و هم‌پیمانان غربی آن باید بپذیرند که جمهوری اسلامی به فشار تسلیم نمی‌شود. اقدامات فزاینده آنها همواره به خودشان آسیب زده است. در اوج آخرین کارزار فشاری ایالات متحده، مجلس قانونی را تصویب کرد که به دولت دستور داد تا برنامه هسته‌ای خود را به سرعت جلو ببرد و نظارت بین‌المللی را کاهش دهد. تعداد سانتریفیوژ‌های ایران از سال ۱۳۹۷ - زمانی که رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، از توافق هسته‌ای خارج شد—به شدت افزایش یافته و سطح غنی‌سازی از ۳.۵ درصد به بالای ۶۰ درصد رسیده است. تصور اینکه هیچ‌یک از این موارد رخ داده باشد اگر غرب رویکرد همکاری را رها نمی‌کرد، دشوار است. در این زمینه، ترامپ که در ژانویه دوباره به مقام ریاست‌جمهوری باز می‌گردد و شرکای واشنگتن در اروپا، تنها باید خود را برای پیشرفت مستمر هسته‌ای ایران سرزنش کنند.

به جای افزایش فشار بر ایران، غرب باید به دنبال راه‌حل‌های مثبت و سودآور باشد. توافق هسته‌ای نمونه‌ای منحصر‌به‌فرد است و غرب باید به احیای آن بپردازد. اما برای این کار، باید اقدامات مشخص و عملی—شامل اقدامات سیاسی، قانونی و سرمایه‌گذاری‌های مشترک سودآور—انجام دهد تا اطمینان حاصل کند که همان‌طور که وعده داده شده است ایران می‌تواند به‌طور اقتصادی از این توافق بهره‌برداری کند. اگر ترامپ تصمیم به انجام چنین اقداماتی بگیرد، ایران آماده است تا گفت‌وگویی داشته باشد که به نفع تهران و واشنگتن باشد.

در مقیاس وسیع‌تر، سیاست‌گذاران غربی باید بپذیرند که راهبرد‌هایی که هدفشان تقابل ایران و کشور‌های عربی با یکدیگر از طریق حمایت از ابتکاراتی مانند آنچه به اصطلاح توافقنامه‌های ابراهیم نامیده می‌شود (که روابط میان کشور‌های عربی مختلف و اسرائیل را عادی کرد) بوده، در گذشته ناکام مانده و در آینده نیز موفق نخواهد شد. غرب نیاز به رویکردی سازنده‌تر دارد—رویکردی که به اعتماد به نفس به‌دست‌آمده ایران احترام بگذارد، ایران را به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات منطقه‌ای بپذیرد و به دنبال راه‌حل‌های مشترک برای چالش‌های مشترک باشد. چنین چالش‌های مشترکی می‌تواند تهران و واشنگتن را ترغیب کند تا به مدیریت تعارض و نه تصعید آن بپردازند. تمام کشورها، شامل ایران و ایالات متحده، منافع مشترکی در رفع علل ریشه‌ای بی‌ثباتی در منطقه دارند.


رها | December 2, 2024 11:29 AM

این تصویر خندان بیشتر شبیه خنده خر شرک هست


گزارش یا اعتراض به این نظر
سبزعلی | December 2, 2024 03:46 PM

دورود ! یکی از منفورترین افراد در چمبوری عسلامی ٠ با خنده های چندش اور ماچالله تعدادشان هم کم نیستند


گزارش یا اعتراض به این نظر
حقیقتگو | December 2, 2024 06:00 PM

چه دردوران حکومت اوبامای دندان اسبی خندان وچه دردوران حکومت بایدن روانی وچه دردوران چهارساله حکومت ترامپ وجه دردوران اتحادیه اروپا بریک نکته مهم تفاق نظرداشته ودارند که قصد تغییرحکومت درایران را نداشته وندارند وبلکه خواهان مدارا کردن با حکومت ضحاک وخامنه ای وآخوندها وجنایتگرشان دارند بشرط اینکه شروطی درجهت حفظ منافع شان درمنطقه دارند وازساخت بمب اتمی صرفنظرکنند بپذیرند زیراکه حکومت ضحاک وآخوندها وسپاه توانسته اند تمامی منابع نفتی وگازی ومعادن ایران تحت تسلطشان دراورند وبی نهایت درثروت های میایاردها دلاری غوطه ورند که موردی است برای دوستی ورفاقت با ترامپ ماله کش اعظم منفورمردم ایران سهیم شدن ترامپ درثروت خامنه ای وسپاه ازچپاول ایران رابه وی پیشنهاد می کند که ترامپ رتبه ای بیشترازپوتین ورهبرچین دردربارخامنه ای خواهد داشت


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست