خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 23 فروردین ماه 1404 = 12-04 2025

ویدیویی تکان‌دهنده از دخترکان بلوچ که با کیف مدرسه کولبری می‌کنند

ویدیویی تکان‌دهنده از نقطه صفر مرزی میلک در شهرستان هیرمند نشان‌دهنده‌ی دو دختر بچه بلوچ است که با دبه‌های بنزین در بازارچه مرزی، به‌جای بازی و تحصیل، به کولبری سوخت مشغولند. این تصویر غم‌انگیز، نمادی از فقر و بحران اجتماعی در سیستان و بلوچستان است که کودکان را به بخشی از اقتصاد سیاه و غیرقانونی فروش بنزین تبدیل کرده است. بازار سیاه بنزین در سیستان و بلوچستان تنها یک بحران اقتصادی نیست، بلکه به یک بحران اجتماعی و فرهنگی تبدیل شده است. کودکان در این منطقه که باید آینده خود را در امنیت و آموزش بسازند، اکنون مجبور به ایفای نقش‌هایی هستند که برای سنشان نامناسب است.



www.youtube.com/watch?v=ewSQsTw4mPU

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

English Summary

A shocking video from the Milak border point in Hirmand shows two young Baloch girls carrying gasoline containers instead of playing or studying. This heartbreaking image symbolizes the poverty and social crisis in Sistan and Baluchestan, where children are forced into the illegal fuel trade. The black market for gasoline in the region is not just an economic crisis but has evolved into a social and cultural one. Children, who should be building their futures in safety and education, are instead taking on roles that are inappropriate for their age.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست