به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.








شنبه، 13 اسفند ماه 1390 برابر با 2012 Saturday 03 March

نماینده کارفرمایان: 31 درصد افزایش بیکاری در پایان سال

شهرزادنیوز: در پی تداوم رکود در واحدهای تولیدی، نرخ بیکاری به بیش از 31 درصد در پایان سال افزایش يافته و در خوش بینانه ترین حالت، ظرف يک سال گذشته 2 برابر شده است و بيش از 50 درصد نيروی کار فعال کشور در شرايط بيکاری قرار دارند.

محمد عطاردیان، نماینده کارفرمایان در شورای عالی اشتغال، در گفتگو با خبرگزاری ایلنا، ضمن بیان این مطلب، از شیوه محاسبه نرخ بیکاری در جمهوری اسلامی انتقاد کرد و گفت که برای پايين نشان دادن نرخ بيکاری از معيارهای غلط استفاده می‌شود و در نتيجه آمار اعلام شده غلط است. وی تصریح کرد: فردی را که در هفته دو ساعت کار می‌کند، نمی‌توان شاغل محسوب کرد.

وی همچنین تأکید کرد که با تغییر تعریف کار مشکل بیکاری در کشور حل نمی‌شود و اذعان داشت که به خاطر عدم ثبت دقیق آمار ورودی ها و خروجی ها به بازار کار، آمار نرخ بیکاری با عدد واقعی تفاوت زیادی دارد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español

به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved