خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 19 مرداد ماه 1405 = 10-08 2026

شرط حیاتی رئیس جمهور آمریکا برای ادامه مذاکره با وارثان جنایتکار خامنه‌ای

ترامپ گنجاندن پرداخت غرامت به قربانیانِ [اقدامات] رژیم تهران را به عنوان شرطی برای مذاکره تعیین کرد و گفت: ما همچنان ظرفیت تشدید تنش در قبال رژیم ایران را داریم و ایالات متحده بابت خسارات وارده، درخواست غرامت خواهد کرد. تنگه هرمز در حال حاضر باز است و کشتی‌های بسیاری از آن عبور می‌کنند؛ اما اجازه عبور از این آبراه به مقصد ایران را نمی‌دهد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، سطح مطالبات سیاسی و مالی خود از تهران را بالا برده و قاطعانه درخواست مقامات حکومت ایران برای دریافت غرامت مالی بابت خسارات ناشی از درگیری نظامی پنج‌ماهه اخیر را رد کرده است.

ترامپ از طریق پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) اعلام کرد که به نمایندگان دولت آمریکا و میانجی‌گران دستور داده است تا یک مطالبه متقابل و حیاتی را در مذاکرات بگنجانند: الزام رژیم ایران به پرداخت غرامت مالی به خانواده‌های صدها هزار معترض ایرانی و همچنین افراد بی‌گناهی که طی ۵۰ سال گذشته در خاورمیانه کشته شده‌اند، و نیز جبران خسارات وارده به کشتی‌ها و تردد دریایی در تنگه هرمز.

رئیس جمهور آمریکا گفت: رژیم ایران خواستار دریافت غرامت برای خسارات ناشی از یک درگیری نظامی پنج‌ماهه است و من نیز متقابلاً خواستار دریافت غرامت از آن‌ها هستم.

به نمایندگان واشنگتن دستور داده‌ام که در هرگونه مذاکرات آتی، قاطعانه موضوع درخواست غرامت را مطرح کنند.

موضوع پرداخت غرامت به رژیم ایران بابت خسارات ناشی از درگیری، هرگز در هیچ‌یک از مذاکرات یا دیدارهای ما مطرح نشده است.

من به مذاکره‌کنندگان دستور داده‌ام که در جریان هرگونه مذاکرات آتی، مسئله پرداخت غرامت از سوی رژیم ایران به خانواده‌های کسانی که آنها طی ۵۰ سال گذشته به قتل رسانده اند را مطرح کنند.

این موارد شامل خانواده‌های کشته‌شدگان ناو "یواس‌اس کول" و هزاران تن دیگری که در درگیری‌های نظامی کشته شدند نیز می‌شود.

غرامت بویژه باید به خانواده‌های صدها هزار معترض بی‌گناهی پرداخت شود که طی ۵۰ سال گذشته توسط رژیم ایران کشته شده‌اند.

آرش | August 10, 2026 05:15 PM

هیچ چیزی جای عزیزان از دست رفته را نخواهد گرفت
از نظر معترضان تنها چیزی که خانواده آنها را راضی می‌کند سقوط این رژیم بچه کش اشغالگر و دادخواهی خون های ریخته شده است و بس


گزارش یا اعتراض به این نظر
گرگ بالان دیده | August 10, 2026 05:40 PM

پس مردم ایران هم از دمکراتها که در زمان ریاست جمهوری کارتر و معاونت بایدن که جمهوری اسلانی را به قدرت رساند برای 50 سال کشتار مردم و دزدی و تاراج ثروت ایران باید تقاضای غرامت کنند


گزارش یا اعتراض به این نظر
اردلان | August 11, 2026 05:47 AM

طرح غرامتگیری از سوی ترامپ عوامفریبانه ست بهدف توجیه فرارش از جنگ بوده☝
با توجه به آنکه اکثریت مردم ایران اکنون کاملا به ماهیت دروغین این جنگ زرگری میان ترامپ و رژیم ملاها پی برده اند واژه عوامفریبی شامل مردم ما نخواهد شد
اما منظور من از عوام مردم روی دستخورده آمریکاست😎


گزارش یا اعتراض به این نظر
سام | August 12, 2026 10:13 AM

این طرح به معنی این است که هیچ توافقی صورت نخواهد گرفت و بزودی شاهد نابودی سران و خود رژیم جنایتکار اسلامی خواهیم بود


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست