خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 1 مرداد ماه 1405 = 23-07 2026

جزئیات بیشتر در باره توطئه رژیم ایران برای ترور مقامات اسرائیلی که خنثی شد

به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، موساد (سازمان اطلاعات خارجی اسرائیل) روز پنج‌شنبه اعلام کرد که تلاش ایران برای نفوذ دادن یک هسته عملیاتی به داخل اسرائیل با هدف انجام حملاتی علیه مقامات ارشد را خنثی کرده است.

روزنامه «معاریو» به نقل از دفتر نخست‌وزیر اسرائیل گزارش داد که موساد و شین‌بت (سازمان امنیت داخلی اسرائیل) با همکاری نهادهای اطلاعاتی و امنیتی بین‌المللی، شبکه‌ای را شناسایی کرده‌اند که به جذب اتباع خارجی می‌پرداخت؛ افرادی که قادر بودند برای جمع‌آوری اطلاعات درباره اهداف احتمالی و تدارک حملات، وارد اسرائیل شوند.

به گزارش شبکه ۱۳، اطلاعات فاش‌شده حاکی از آن است که نهادهای اطلاعاتی ایران و سپاه پاسداران در سال‌های اخیر هدایت یک «کارزار جهانی» را بر عهده داشته و اخیراً تلاش‌های خود را برای انجام حملات در داخل مرزهای اسرائیل تشدید کرده‌اند.

در بیانیه موساد آمده است که فردی به نام «ثروت اوزکور» —که با نام مستعار «فیلیپ» شناخته می‌شد و در فرانسه مستقر بود— مأموریت یافته بود تا یک هسته عملیاتی متشکل از اتباع خارجی را تشکیل دهد.

این بیانیه می‌افزاید که «فیلیپ» پیش از آنکه تحقیقات بین‌المللی درباره این پرونده منجر به اخراج او از فرانسه شود، چندین بار به ایران سفر کرده، با رابط‌های خود دیدار داشته و برای اجرای مأموریت‌ها مبالغی دریافت کرده بود.

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل مدعی شد که تحقیقات، هویت چندین تن از افسران وزارت اطلاعات ایران را که در پشت پرده این شبکه قرار داشتند، آشکار کرده است؛ این دفتر تأکید کرد که تهران برای ایجاد فاصله میان خود و فعالیت‌های این هسته‌ها، از راهبرد «نیابتیِ نیابتی» (استفاده از واسطه‌هایی برای هدایت نیروهای نیابتی) بهره می‌برد.

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست