خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 26 تیر ماه 1405 = 17-07 2026

اسرائیل؛ ترامپ نمی‌خواهد در این مقطع دامنه جنگ را گسترش دهد+تحلیل

یک مقام نظامی اسرائیل با اشاره به تهدید علیه آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز، به شدت از انفعال کشورهای اروپایی انتقاد کرد و گفت: دیگر هیچ‌کس حاضر نیست برای مقابله با شرارت، جان خود را فدا کند؛ کاری که در جنگ جهانی دوم انجام شد. آمریکایی‌ها تنها کسانی هستند که در این میدان باقی مانده‌اند.

با این حال، او توضیح داد که حملات کنونی آمریکا با رعایت اصل تناسب و در چارچوبی مشخص انجام می‌شوند. او دلیل آن را این‌گونه بیان کرد: آمریکایی‌ها نمی‌خواهند در این مقطع دامنه جنگ را گسترش دهند. آن‌ها از یک سو "چوب" (ابزار فشار) کوچکی را به کار گرفته‌اند و از سوی دیگر "هویج" (مشوق) را. آن‌ها می‌خواهند بدون درگیر شدن در جنگی شدید و در حالی که قیمت نفت تا حد امکان پایین است، به انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر برسند. به همین دلیل ایالات متحده در حال حاضر از تشدید تنش‌ها که ممکن است به جنگی تمام‌عیار منجر شود، پرهیز می‌کند.

این ژنرال اسرائیلی همچنین به نقاط آسیب‌پذیر تهران اشاره کرد؛ نقاطی که به اعتقاد او می‌توانند در این مناقشه نقشی تعیین‌کننده داشته باشند. او استدلال کرد: حاکمان ایران هیچ تمایلی به بازگشت به درگیری نظامی ندارند (به گزارش روزنامه اسرائیلی معاریو، حکومت ایران به دلیل نگرانی از واکنش اسرائیل، از حمله مستقیم خودداری کرده است)؛ آن‌ها برای احیای صادرات نفت، به‌شدت به پول نیاز دارند. دو نقطه وجود دارد که آمریکایی‌ها می‌توانند با اقدام در آن‌ها، جنگ را به پایان برسانند و رژیم تهران را در وضعیتی بسیار تسلیم‌پذیرتر قرار دهند. نخستین مورد، تنگه هرمز است که آمریکایی‌ها می‌توانند با اعمال زور آن را باز نگه دارند. دومین مورد، جزیره خارک است؛ اگر آمریکایی‌ها آنجا را تصرف کنند، حکومت عملاً هیچ منبع درآمدی نخواهند داشت. به عقیده من، در آن صورت رژیم به‌سادگی فرو می‌پاشد.

فیلم زیر: ترامپ باید مراکز سرکوب را نابود کند



www.youtube.com/watch?v=6y8Zn1S7Ngs

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست