خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 12 فروردین ماه 1405 = 01-04 2026

حضور این هواپیما یعنی راه برای عملیات زمینی باز شده است؛ عملیاتی خطرناک

طرحی پرخطر برای کماندوهای آمریکایی جهت اخراج اورانیوم غنی شده از ایران به درخواست ترامپ ارائه شد. به گزارش واشنگتن پست، این طرح برای ورود نیروهای زمینی، تلاشی بسیار دشوار از نوعی خواهد بود که قبلاً هرگز در زمان جنگ انجام نشده است. این ماموریت نیاز به انتقال هوایی صدها نیروی کماندو دارد و می‌تواند هفته‌ها طول بکشد. این در حالیست که گزارش شده پنتاگون ناوگان هواپیماهای تهاجمی A-10 خود را در خاورمیانه دو برابر می‌کند.

هواپیمای A-10 «Warthog» که سرعت کمی دارد، یک هواپیمای پشتیبانی هوایی نزدیک است که می‌تواند برای کمک به نیروهای زمینی ایالات متحده در تصرف قلمرو نزدیک تنگه هرمز مورد استفاده قرار گیرد. حضور این هواپیماها نشان می‌دهد که پدافند هوایی استراتژیک رژیم ایران نابود یا به شدت سرکوب شده است. این هواپیما در برابر پدافند هوایی آسیب‌پذیرتر از جنگنده‌ها است.

به گزارش نیویورک تایمز، پنتاگون در حال دو برابر کردن ناوگان هواپیماهای تهاجمی A-10 نیروی هوایی خود در خاورمیانه است که می‌توانند از نیروهای زمینی در حال پیشروی پشتیبانی کنند، حتی در حالی که رئیس جمهور ترامپ می‌گوید می‌خواهد جنگ ایران را در عرض دو تا سه هفته پایان دهد.

دو مقام پنتاگون روز چهارشنبه گفتند که نیروی هوایی در حال اعزام ۱۸ فروند A-10 برای پیوستن به تقریباً دوازده فروند A-10 است که از قبل در منطقه حضور دارند و فرماندهان آمریکایی از آنها برای حمله به قایق‌های سپاه پاسداران و شبه‌نظامیان تحت حمایت رژیم ایران در عراق استفاده کرده‌اند.

هواپیمای A-10 "Warthog" که کند حرکت می‌کند، یک هواپیمای پشتیبانی هوایی نزدیک با یک توپ مهیب در نوک دماغه خود است که می‌تواند ۷۰ گلوله ۳۰ میلی‌متری در ثانیه شلیک کند. A-10 در ارتفاع پایین و سرعت کم پرواز می‌کند، که به آن اجازه می‌دهد بر فراز اهداف در زمین و دریا پرسه بزند.

این هواپیماها می‌توانند برای کمک به نیروهای زمینی ایالات متحده در تصرف قلمرو نزدیک تنگه هرمز، آبراه حیاتی که رژیم ایران عملاً آن را بسته است، یا جزیره خارک، قطب اصلی نفت ایران در شمال خلیج فارس، مورد استفاده قرار گیرند.

بر اساس داده‌های ردیابی پرواز و اظهارات مقامات پنتاگون که به شرط ناشناس ماندن در مورد مسائل عملیاتی صحبت کردند، هواپیماهای A-10 مستقر در ایالات متحده در مسیر خود به منطقه، در پایگاه نیروی هوایی سلطنتی لکنهیث در انگلستان توقف داشته‌اند.

حضور هواپیماهای A-10 نشان می‌دهد که پدافند هوایی استراتژیک رژیم ایران نابود یا به شدت سرکوب شده است. این هواپیما در برابر پدافند هوایی آسیب‌پذیرتر از جنگنده‌ها است.

روز سه‌شنبه، پیت هگزت، وزیر دفاع، گفت که ایالات متحده به چنان کنترلی بر آسمان ایران دست یافته است که برای اولین بار از زمان شروع جنگ، بمب‌افکن‌های B-52 را مستقیماً بر فراز خاک ایران به پرواز درآورده است.

فیلم‌هایی از هواپیماهای A-10 که در عراق در حال انجام عملیات‌های رگباری هستند، در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده است و ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش، استفاده از آنها را در گشت‌زنی در تنگه هرمز تأیید کرده است.

ژنرال کین در 19 مارس به خبرنگاران گفت: «جنگنده A-10 اکنون در حال نبرد در جناح جنوبی است و در حال شکار و از بین بردن شناورهای تهاجمی سریع در تنگه هرمز است.»

نیروی هوایی دهه‌هاست که به دنبال بازنشسته کردن این هواپیمای تهاجمی مربوط به دهه 1970 است، اما از زمان جنگ خلیج فارس در سال 1991، این هواپیما به عنوان تکیه‌گاه اصلی در پشتیبانی از نیروهای زمینی ثابت شده است. فرماندهان همچنین از هواپیماهای A-10 برای حمله به تروریست‌های داعش در سوریه استفاده کرده‌اند.

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست