خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 11 فروردین ماه 1405 = 31-03 2026

نخست وزیر اسرائیل: کنترل تنگه هرمز باید از رژیم ایران پس گرفته شود

روزنامه اسرائیل هیوم به نقل از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گزارش داد که کنترل تنگه هرمز باید از رژیم ایران پس گرفته شود. او گفت: حملات به زیرساخت‌های انرژی، رژیم ایران را به شدت تضعیف می‌کند. این رژیم از درون سقوط خواهد کرد

بنابراین گزارش، رئیس ستاد و فرمانده ستاد مرکزی ارتش اسرائیل، برنامه‌های نظامی در ایران را برای یک ماه کامل تأیید کردند.

در همین حال هزاران چترباز ارتش آمریکا در حالی وارد خاورمیانه شده‌اند که روند افزایش نیروها در منطقه شدت گرفته و گمانه‌زنی‌ها در باره احتمال حمله زمینی ایالات متحده به ایران قوت یافته است. دو مقام آمریکایی به خبرگزاری رویترز گفتند هزاران سرباز از یگان «لشکر ۸۲ هوابرد» در منطقه مستقر شده‌اند. این مقام‌ها که نخواستند نامشان فاش شود، محل دقیق استقرار نیروها را اعلام نکردند.

این در حالیست که رسانه‌های حکومتی گزارش دادند جمشید اسحاقی، مشاور رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، به همراه اعضای خانواده خود در حملات مشترک آمریکا و اسرائیل در روزهای اخیر کشته شده است.

از سوی دیگر ساعاتی پس از آنکه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل اعلام کرد جنگ از نیمه راه گذشته است، سخنگوی ارتش اسرائیل گفت نظامیان این کشور برای هفته‌ها جنگ آماده هستند.

سرهنگ ناداو شوشانی به خبرنگاران گفت که تصمیم گیری به رهبران سیاسی بستگی دارد. اما ما آماده‌ایم تا برای هفته‌های آینده به عملیات ادامه دهیم. ما اهداف، مهمات و نیروی انسانی لازم را برای این کار داریم و تصمیم گیری بر عهده رهبری سیاسی است.

اخبار ضد و نقیض از حمله به کارخانه آب شیرین کن در جزیره قشم

خبرگزاری فرانسه روز سه‌شنبه به نقل از رسانه‌های داخل ایران اعلام کرد که یک کارخانه آب شیرین کن در جزیره قشم در تنگه استراتژیک هرمز مورد حمله قرار گرفته و از مدار خارج شده است.

بنا به این گزارش که برخی مسئولان استان هرمزگان آن را تکذیب کرده‌اند، محسن فرهادی، یکی از مقامات وزارت بهداشت گفته است: «یکی از کارخانه‌های آب شیرین کن در جزیره قشم هدف قرار گرفته و اکنون کاملاً از مدار خارج شده است، زیرا تعمیر آن در کوتاه مدت امکان پذیر نیست.» هنوز مشخص نیست که این حمله چه زمانی رخ داده است.

این در حالیست که استنانداری هرمزگان دقایقی بعد این خبر را تکذیب کرد و یادآور شد که هیچ حمله‌ای به تأسیسات آب شیرین کن قشم انجام نشده است.

معاون استاندار هرمزگان به خبرگزاری مهر گفت: پیرو انتشار برخی گمانه‌زنی‌ها و شایعات مبنی بر حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به یکی از تأسیسات آب شیرین کن جزیره قشم، این موضوع تکذیب می‌شود. به غیر حمله‌ای که در روزهای نخستین جنگ به تأسیسات شیرین سازی آب قشم انجام شد، حمله جدیدی ثبت نشده است.

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست