
یک مقام ارشد اسرائیلی به خبرگزاری رویترز گفت، ارزیابی اطلاعاتی اسرائیل این است که مجتبی خامنهای، رهبر جدید جمهوری اسلامی، در جریان حمله هوایی مشترک این کشور و آمریکا، "به طور سطحی زخمی" شده و به همین دلیل تا کنون در انظار عموم دیده نشده است.
رویترز در گزارش خود نوشت سپاه پاسداران با اعمال نفوذ، انتخاب مجتبی خامنهای به عنوان رهبر جدید را با این استدلال پیش برد که او را نسخهای مطیعتر و منعطفتر از پدرش در حمایت از سیاستهای تندروانه سپاه میدانستند.
مجلس خبرگان هشت روز پس از کشته شدن خامنهای، پسر او را به عنوان رهبر جدید منصوب کرد. تا کنون هیچ تصویر، پیام ویدئویی یا صوتی جدید از مجتبی خامنهای در مقام رهبر جدید منتشر نشده است. در روزهای اخیر ویدئویی از یک مراسم عزاداری در هیئتی در تهران منتشر شد که نشان میداد حاضران در مقابل قاب عکس مجتبی خامنهای، با او اعلام بیعت میکنند.
اسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل، هفته گذشته هشدار داده بود که هر رهبری که توسط رهبران کنونی حکومت ایران منصوب شود، "به وضوح هدف حذف" خواهد بود.
خیمهشببازی انتصاب مجتبی از اساس رسوا و مضحک است
ابوالفضل قدیانی، فعال سیاسی محبوس در زندان اوین، با انتشار پیامی انتصاب مجتبی خامنهای در مقام رهبر جدید جمهوری اسلامی توسط مجلس خبرگان را نمایش "خیمهشب بازی" خوانده و آن را فاقد مشروعیت و غیرقانونی و "از اساس رسوا و مضحک" دانست.
قدیانی در این پیام به تاریخ ۱۸ اسفند نوشت: «خیمهشببازی انتصاب مجتبی، فرزند دیکتاتور، توسط مجلس خبرگان فراری، از اساس رسوا و مضحک است. روشن نیست این نمایش چگونه و در حالی که آنان در حال فرار و در مخفیگاه بودند، انجام شده است.»
این فعال سیاسی با سابقه که در سالهای گذشته نیز بارها به شدت از علی خامنهای انتقاد کرده بود، با بیان اینکه انتصاب مجتبی خامنهای عملا توسط پدرش در زمان حیات تحمیل شده بود، تصریح کرد: «زشتترین جلوه این خیمهشببازی برای بقا، موروثی کردن قدرت و تبدیل حکومت به سلطنت خانوادگی است؛ روندی که با توطئه و دسیسه، سرکوب مستمر و ایجاد خفقان توسط علی خامنهای، خودکامه و خونریز ایران، پایهگذاری شد.»
قدیانی در پیام شدیدالحن خود، انتصاب مجتبی خامنهای را "توطئهای شوم" و "محکوم به شکست" خوانده و افزود: «تاریخ بارها نشان داده حکومتی که بر سرکوب، فساد و بیاعتنایی به اراده مردم بنا شود، دیر یا زود فرو میریزد و شکست این نظام، به اراده و قدرت مردم ایران، بزودی واقع خواهد شد.»
این چهره منتقد حکومت و از اعضای ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در گذشته نیز در انتقادات تند خود از حکومت، برکناری علی خامنهای از قدرت را چاره رفع مشکلات ایران خوانده و گفته بود جمهوری اسلامی "اصلاحناپذیر است".
به گزارش دویچه وله، ابوالفضل قدیانی در پیام خود از زندان اوین راهحل واقعی برای نجات ایران را "گذار دموکراتیک از طریق واگذاری قدرت و تسلیم نظام در برابر خواست مردم" عنوان کرده و گفت: «از طریق برگزاری رفراندوم آزاد و تشکیل مجلس مؤسسان برای تأسیس حکومتی دموکراتیک و سکولار و تحقق اراده ملت.»
باقر دزده ، همان قاتلی که دانشجویان را کشت و رادان قمه کش، این چاقو کش اخوندها ،مردم را به قتل عام در خیابان ها تهدید کرده :
آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست ، گرد سم خران شما نیز بگذرد
در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت، این عوعو سگان شما نیز بگزرد