خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 7 اسفند ماه 1404 = 26-02 2026

نشریه فرانسوی: پهلوی برمیگرده بزودی بطوریکه همه غافل‌گیر خواهند شد!

شاید نوروز را در تهران جشن گرفتیم؛ شاهزاده رضا پهلوی در گفتگوی اختصاصی با نشریه فرانسوی «لو پوئَن»، با ترسیم نقشه راهی برای ایرانِ پس از سقوط جمهوری اسلامی، خواستار مداخله نظامی برای فلج کردن ماشین سرکوب رژیم شد.

او با تاکید بر این که «آنچه در ایران می‌گذرد یک انقلاب است» گفت: «تنها به دلایل انسانی، مداخله نظامی ضروری است. این خواستِ مردم است. چنین اقدامی ماشین سرکوب را فلج می‌کند و به شهروندان اجازه می‌دهد تا انقلاب خود را به پیروزی برسانند. این کار تعادل را به صحنه‌ای بازمی‌گرداند که در آن رژیم فقط با توسل به خشونت پابرجاست؛ چرا که مشروعیت سیاسی و مذهبی‌اش مدت‌هاست فروپاشیده است.

شاهزاده در پاسخ به این سوال که آیا حملات هوایی برای سقوط رژیم کافی خواهد بود، توضیح داد: حملات هوایی قدرت ضربتی رژیم را خنثی کرده و به ایرانیان مجالی برای تنفس می‌دهد. ایران نه عراق است و نه لیبی. ما کشوری هستیم با پیشینه‌ چند هزار ساله. اگر انقلاب اسلامی رخ نمی‌داد، ما امروز به جای کره‌ شمالی، کره‌ جنوبیِ منطقه بودیم.

او مشارکت استراتژیک با اسرائیل را برای ایران دموکراتیک «حیاتی» توصیف کرد و افزود: ایران با مشکلی حیاتی روبروست: بحران آب. وضعیت آب در ایران دراماتیک شده است؛ برخی سدها مانند سد کرج تنها ۴ درصد ظرفیت دارند. بهترین متخصصان مدیریت آب جهان در اسرائیل هستند.

شاهزاده در مورد این که چرا امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه او را در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ به حضور نپذیرفته است، گفت: برخی دولت‌ها احتیاط می‌کنند. فرانسوی‌ها به‌طور مثال، به دلیل مساله گروگان‌ها نمی‌خواهند رژیم را تحریک کنند. این تصمیم آن‌هاست. دیگران قاطع‌تر هستند، مانند صدراعظم آلمان ... من او (ماکرون) را ترغیب می‌کنم که قطار تاریخ را از دست ندهد

شاهزاده رضا پهلوی در ادامه گفت که با برخی از کشورهای عرب منطقه در حال گفتگوست ولی از ذکر نام آنها «به دلیل حساسیت» امتناع کرد اما خاطر نشان کرد که «آنها به خوبی درک می‌کنند که سقوط رژیم ایران بلافاصله ثبات را به منطقه بازمی‌گرداند.او در عین حال تاکید کرد که تداوم این رژیم در بلندمدت برای هیچ‌کس سناریوی خوبی نیست، حتی برای پوتین.

او در پاسخ به این سوال مبنی بر این که ۲۰ مارس نوروز است. آن را کجا جشن می‌گیرید، پاسخ داد: نمی‌دانم. پاریس؟ یا شاید تهران...


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست