خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 29 بهمن ماه 1404 = 18-02 2026

گزارش مهم اکسیوس؛ به این دلایل یک جنگ تمام عیار بزودی آغاز می‌شود+فیلم

یک روز پس از پایان مذاکرات ژنو، نشریه اکسیوس گزارش داد آمریکا به یک جنگ بزرگ در خاورمیانه نزدیک شده و درگیری با جمهوری اسلامی ممکن است به‌زودی آغاز شود. (فیلم زیر)

این منبع نوشت: دولت ترامپ بیش از آنچه اکثر آمریکایی‌ها تصور می‌کنند به یک جنگ بزرگ در خاورمیانه نزدیک است. این جنگ می‌تواند خیلی زود آغاز شود.

چرا مهم است: منابع می‌گویند عملیات نظامی ایالات متحده در ایران احتمالاً یک کارزار عظیم و چند هفته‌ای خواهد بود که بیشتر شبیه یک جنگ تمام عیار خواهد بود تا عملیات دقیق ماه گذشته در ونزوئلا.

این منابع خاطرنشان کردند که احتمالاً این یک کارزار مشترک ایالات متحده و اسرائیل خواهد بود که از نظر دامنه بسیار گسترده‌تر - و برای رژیم [ایران] وجودی‌تر - از جنگ ۱۲ روزه به رهبری اسرائیل در ژوئن گذشته است که ایالات متحده در نهایت برای از بین بردن تأسیسات هسته‌ای زیرزمینی ایران به آن پیوست.

چنین جنگی تأثیر چشمگیری بر کل منطقه و پیامدهای عمده‌ای برای سه سال باقی مانده از ریاست جمهوری ترامپ خواهد داشت.

با توجه به اینکه توجه کنگره و عموم مردم به طور دیگری مشغول است، بحث عمومی کمی در مورد اینکه چه چیزی می‌تواند مهمترین مداخله نظامی ایالات متحده در خاورمیانه در حداقل یک دهه گذشته باشد، وجود دارد.

به طور خلاصه: ترامپ در اوایل ژانویه به دلیل کشته شدن هزاران معترض توسط رژیم، نزدیک بود به ایران حمله کند.

اما وقتی فرصت از دست رفت، دولت به رویکردی دو طرفه روی آورد: مذاکرات هسته‌ای همراه با تقویت نظامی گسترده.

ترامپ با به تأخیر انداختن و اعمال این همه نیرو، انتظارات را در مورد اینکه عملیات در صورت عدم دستیابی به توافق چگونه خواهد بود، افزایش داده است.

و در حال حاضر، دستیابی به توافق محتمل به نظر نمی‌رسد.

وضعیت فعلی: ناوگان آمریکا به دو ناو هواپیمابر، دوازده کشتی جنگی، صدها جت جنگنده و چندین سیستم دفاع هوایی افزایش یافته است. برخی از این قدرت آتش هنوز در راه است.

بیش از ۱۵۰ پرواز باری نظامی ایالات متحده، سیستم‌های تسلیحاتی و مهمات را به خاورمیانه منتقل کرده‌اند.

فقط در ۲۴ ساعت گذشته، ۵۰ جت جنگنده دیگر - اف-۳۵، اف-۲۲ و اف-۱۶ - به منطقه اعزام شده‌اند.

در میان خطوط: بن‌بست با ایران آنقدر طولانی شده است که احتمالاً بسیاری از آمریکایی‌ها نسبت به آن بی‌تفاوت شده‌اند. منابع می‌گویند جنگ می‌تواند زودتر و بسیار بزرگتر از آن چیزی باشد که اکثر مردم تصور می‌کنند.

افزایش قدرت نظامی و لفاظی‌های ترامپ، عقب‌نشینی او را بدون دادن امتیازات عمده از ایران در مورد برنامه هسته‌ای‌اش دشوار می‌کند.

این در ذات ترامپ نیست و مشاوران او استقرار همه این سخت‌افزارها را بلوف نمی‌دانند.

با ترامپ، هر اتفاقی ممکن است بیفتد. اما همه نشانه‌ها حاکی از آن است که اگر مذاکرات شکست بخورد، او ماشه را خواهد کشید.

جدول زمانی: به گفته دو مقام اسرائیلی، دولت اسرائیل - که در حال پیشبرد سناریویی حداکثری با هدف تغییر رژیم و همچنین برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران است - در حال آماده شدن برای سناریوی جنگ در عرض چند روز است.

برخی منابع آمریکایی به اکسیوس گفته‌اند که ایالات متحده ممکن است به زمان بیشتری نیاز داشته باشد. سناتور لیندسی گراهام (جمهوری‌خواه از کارولینای جنوبی) گفت که حملات هنوز ممکن است چند هفته طول بکشد. اما برخی دیگر می‌گویند که این جدول زمانی می‌تواند کوتاه‌تر باشد.

یکی از مشاوران ترامپ گفت: «رئیس خسته شده است. برخی از اطرافیانش به او در مورد جنگ با ایران هشدار می‌دهند، اما من فکر می‌کنم ۹۰ درصد احتمال دارد که در چند هفته آینده شاهد اقدام نظامی باشیم.»

نکته جالب: مقامات آمریکایی پس از مذاکرات سه‌شنبه گفتند که ایران باید ظرف دو هفته با یک پیشنهاد دقیق بازگردد.

۱۹ ژوئن گذشته، کاخ سفید یک فرصت دو هفته‌ای برای ترامپ تعیین کرد تا بین مذاکرات بیشتر یا حمله تصمیم بگیرد. سه روز بعد، او عملیات چکش نیمه‌شب را آغاز کرد.

نکته آخر: هیچ مدرکی مبنی بر دستیابی به یک پیشرفت دیپلماتیک با ایران در افق وجود ندارد. اما شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد جنگ قریب‌الوقوع است.



www.youtube.com/watch?v=AoZ8tdx-R7c

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست