خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 25 بهمن ماه 1404 = 14-02 2026

فیلم؛ رویترز: ترامپ اینبار با "چکش تمام شب" به سراغ خامنه‌ای خواهد رفت

هفت بمب‌افکن بی-۲ آمریکا روز ۲۰ ژوئن سال گذشته از پایگاه هوایی وایتمن در ایالت میزوری آمریکا پرواز کردند و ۳۰ ساعت بعد بمب‌های ۱۳.۶ تنی را بر روی تاسیسات هسته‌ای رژیم ایران انداختند. فاکس‌نیوز در گفتگو با فرمانده پایگاه عملیاتی این بمب‌افکن‌ها به جزئیات جدیدی از عملیات «چکش نیمه‌شب» پرداخته است. به گفته این فرمانده، این عملیات با همکاری چهار هزار نفر از پرسنل پایگاه هوایی وایتمن (Whiteman Air Force Base) به صورت محرمانه انجام شد و طی آن هفت بمب‌افکن بی-۲ آمریکایی طی عملیاتی ۳۰ ساعته وارد حریم هوایی ایران شدند و برای نخستین‌ بار بمب‌های سنگر شکن ۱۳.۶ تنی موسوم به «نفوذگر مهمات انبوه» (Massive Ordnance Penetrator) را به کار گرفتند و بر تاسیسات هسته‌ای رژیم ایران پرتاب کردند.

فرمانده ویتالا گفت: «کارهای ما بسیار بی‌سروصدا است. همه مخفیانه برای انجام ماموریت تلاش می‌کنند. کل تیم ما با همکاری هم از آموخته‌هایی که با سال‌ها تمرین به دست آورده بود، استفاده کرد.» بنابر این گزارش از بین ده‌ها خلبان که برای انجام این ماموریت آموزش دیده بودند، سرانجام ۱۴ نفر انتخاب شدند و آن را انجام دادند. اوگفت که در انتخاب خلبانان، تجربه را اولویت قرار داده است. او گفت: «این تیم مانورها و تمرینات نظامی متعددی را پشت سر گذاشته است. وقتی آماده‌سازی آن‌ها را مشاهده می‌کردم، با خودم می‌گفتم که آن‌ها چند بار این کارها را تمرین کرده‌اند؟ چقدر برای این آموزش دیده‌اند؟ این گروه بسیار کارکشته بود.»

اکنون پرزیدنت ترامپ بیش از یک ماه است که با هدف تشدید «فشار حداکثری» و ایجاد آن‌چه خود «آرمادای بزرگ» (ناوگان عظیم) نامیده، گسیل تجهیزات نظامی بی‌سابقه‌ای را به سمت مرزهای ایران رهبری کرده است. محور اصلی این لشکرکشی، اعزام ناو هواپیمابر «یواس‌اس آبراهام لینکلن» به همراه ناوشکن‌های مجهز به موشک‌های کروز تاماهاوک و سیستم پدافندی ایجیس به خاورمیانه است؛ در حالی که گزارش‌ها حاکی از آماده‌باش و حرکت دومین ناو گروه هواپیمابر، یعنی «یواس‌اس جرالد فورد» (بزرگ‌ترین ناو هواپیمابر جهان)، از دریای کارائیب به سمت منطقه برای ایجاد یک آرایش نظامی مشتکل از دو ناو علیه رژیم تهران است.

فیلم زیر: مجتبا پورمحسن در گزارش امروز خود به افشاگری دو مقام آمریکایی درباره تدارک ارتش آمریکا برای حمله چندهفته‌ای به جمهوری اسلامی می‌پردازد و از تندتر شدن لحن ترامپ در قبال خامنه‌ای می‌گوید.



www.youtube.com/watch?v=ZsDmXf8-yJE

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست