خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 22 بهمن ماه 1404 = 11-02 2026

آقای ترامپ! مردم ایران حاضرند هزینه جنگ علیه قاتلان فرزندانشان را بپردازند

ناصر مستشار

حمله نظامی آمریکا به عراق برای سرنگونی صدام حسین در سال ۲۰۰۳ هزینه‌ای سرسام‌آور برای واشنگتن به همراه داشت. اقتصاد آمریکا در حال حاضر با مشکلات فراوانی مواجه شده است. در حالیکه اینک استقبال و انتظار بی صبرانه مردم ایران از مجازات قاتلان کشته شدگان بیگناه در تظاهرات خیابانی اوج گرفته است. کشتار مردم توسط رژیم جنایتکار اسلامی وحشتناک و هولناک بود.

مردم ایران هیچ ابزاری برای انتقام از حکومت سفَاک در دستشان نیست و تنها به وعده ای که ترامپ به مردم داده بود اتکا کرده اند که از حاکمان خونریز انتقام بگیرد امَا این اقدام هزینه مالی هنگفتی دارد. اینک باید روشن ساخت که هزینه مالی سنگین نظامی آمریکا علیه رژیم خامنه ای را چه کسی پرداخت خواهد کرد؟

به نظر میرسد تعلَل ترامپ در حمله نظامی به جمهوری اسلامی در تآمین هزینه نظامی و عواقب آن نهفته شده است! رهبر اپوزیسیون شناخته شده و فراگیری که علیه رژیم خامنه ای مبارزه میکند و مردمی که در پیرامون شاهزاده رضا پهلوی گرد آمده اند از هم اکنون باید در مذاکره ای آشکار با ترامپ هزینه و حمایت از حمله نظامی امریکا به رژیم تبهکاران را به عهده بگیرند!

جامعه ایران همچنان در شوک بزرگ بسر می برد و اگر حاکمان جنایتکار مجازات نشوند، فاجعه دیگری رُخ خواهد داد که با هیچ وسیله ای نمیتوان آنرا جبران و درمان کرد. جامعه ایران در انتظار انتقام بزرگ، خود را آماده می سازد و حاضر است همه دارایی خود را بدهد تا این حکومت شیطانی برای یکبار و همیشه مجازات و از صحنه جهان محو گردد تا مردم تسکین یابند!

پس از جنایتی که رژیم خامنه ای مرتکب شد، مردم دیگر توان زندگی با حاکمان اسلامی را نخواهند داشت و معلوم نیست روحیات جامعه به کدام سو خواهد رفت؟ چنین استقبالی از حمله نظامی در طول تاریخ دیده نشده است! انتقام از کشته شدگان بیگناه و بی دفاع در میان مردم ایران مانند آتش شعله می کشد.

مردمی که صلح جویانه و با آرامش برای اعتراض به خیابانها آمده بودند دیگر به خانه هایشان برنگشتند و بدست رژیم خونخوار سلاخی شدند. رژیم مفلوک اینک برای حفظ نظام به ترفندهای گوناگون روی آورده است و دائما از طریق واسطه ها و یا بطور مستقیم برای سازش و جلوگیری از گوشمالی شدنش به آمریکا پیام های گوناگون ارسال میکند.

ترامپ به آکسیوس گفت: «آن‌ها می‌خواهند معامله کنند. من این را می‌دانم. بارها تماس گرفته‌اند. می‌خواهند گفت‌ وگو کنند.»

شوربختانه همسایگان ایران نیز دولت های دمکراتیکی نیستند و از گوشمالی حاکمان اسلامی ایران در هراس بسر می برند تا مبادا دولت های خود نیز بدست مردم سرنگون نگردد. رژیم اسلامی همه کشورهای همسایه را نیز تشویق به واسطه گری کرده تا آمریکا را ازحمله نظامی منصرف سازد.

پزشکیان امروز در تظاهرات حکومتی از رئیس‌جمهور ترکیه و وزیر خارجه آن کشور قدردانی کرد و گفت: از جمهوری آذربایجان، قطر، امارات، پاکستان، عربستان، مصر که دغدغه ایران را داشتند و تلاش می‌کردند با دیپلماسی، مشکلات حل شود و اجازه ندهند اسرائیل و آمریکا نقشه‌های شوم خود را پیاده کنند قدردانی می‌کنم. جالب اینکه پزشکیان از همه بیشتر از اردوغان، سلطان ترکیه قدردانی کرد و اسمی هم از عمان که مذاکرات در آن جریان دارد، نیاورد!

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست