خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 7 بهمن ماه 1404 = 27-01 2026

جنایت هولناک رژیم خونخوار؛ وکیل زندانی: خامنه‌ای تا کمر در خون است

محمد نجفی، وکیل زندانی در یک پیام صوتی از درون زندان اوین امتناع حکومت از تمکین به برگزاری رفراندوم و قبول خواست مردم را دلیل اعتراضات اخیر عنوان کرده است.

او در این پیام می‌گوید: «هشدار داده بودم به خاطر ایران و جلوگیری از جنگ و کشتار "تصمیم کبری" بگیر، تن بده به رفراندوم تا کار نکشد به خون و زور مردم، اما تو تصمیم نگرفتی، نمُردی و کشتی.»

محمد نجفی وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر به دلیل پیگیری پرونده‌های مربوط به نقض حقوق بشر در ایران بارها توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به حبس‌های طولانی محکوم شده است. او که از منتقدان صریح حکومت ایران به شمار می‌رود، به اتهاماتی چون "توهین به رهبری"، "نشر اکاذیب" و "تبلیغ علیه نظام" در مجموع به بیش از ۱۴ سال زندان محکوم شده است.

او در ادامه فایل صوتی با حملاتی تند به خامنه‌ای می‌گوید که "به نام اسلام و دین، خون جوانان وطن را ریخته و از جسدها مناره ساخته است".

نجفی در ادامه ضمن توصیف خامنه‌ای به عنوان رهبری که "تا کمرش در خون مردم است" خطاب به او می‌گوید: «هم‌وطنان را به جان هم انداختی، خون هر دو طرف به گردن توست. تویی که همه راه‌های اصلاح و اعتراض را بستی.»

به گفته این وکیل زندانی "باید خون گریست بر ملتی که رهبرش خامنه‌ای است".

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست